Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

BEDRIJFSPROFIEL
Vacatures Bierfabriek | Finders.nl

Vacatures Bierfabriek

Over het bedrijf

Bierfabriek Amsterdam telt 300 stoelen en had tot november 2019 elke week wel 4.000 gasten. Corona legde de boel stil, maar gasten weten de Bierfabriek gelukkig weer te vinden. Eind 2022 zijn er waarschijnlijk weer net zoveel gasten als voor de pandemie.

Cultuur

De klant is bij de Bierfabriek altijd koning. Medewerkers zijn dienstverlenend en gastvrij en natuurlijk hebben zij een grote liefde voor bier en lekker eten. Het goede leven! Alle medewerkers krijgen de kans zich verder te ontwikkelen. Daarnaast groeit de Bierfabriek steeds verder. Stadshaven Brouwerij is een broertje van de Bierfabriek. Dit nieuwe concept, een pas geopend restaurant met brouwerij, biedt weer nieuwe kansen. Bovendien is er een plan voor de volgende Bierfabriek eind 2022.

Eerste samenwerking

2022

Wij hebben momenteel geen andere vacatures bij Bierfabriek

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing