Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

Onze aanpak

Gisteren jouw vacature ingevuld zien? Eerlijk is eerlijk, zelfs met meer dan 30 jaar ervaring op zak, lukt ‘gisteren’ ons niet. Wel schieten we direct in actie om jouw vacature(s) zo snel mogelijk te vervullen. Zo koppelden we al meer dan 1.400 keer de beste kandidaat uit de markt met onze klanten zoals Openluchtmuseum, Henry Schein en Vineyard.

Benieuwd hoe dit werkt? We zetten het voor jou op een rij:

1

Jij deelt jouw hulpkreet via het onlineformulier.

2.

Jeffrey van Geffen neemt binnen 1 werkdag contact op voor het verhaal achter de vacature: wie zoek je én wat houdt de vacature écht in? Met die antwoorden leggen we een stevige basis. 

3

Je ontvangt een opdrachtbevestiging en een kopie van het ingevulde intakeformulier op basis van het eerdere telefoongesprek met Jeffrey. Wil je nog dingen aanpassen of aanvullen, dan is dit het moment.

4

Een gespecialiseerde tekstschrijver ontwikkelt een onderscheidende, vindbare vacaturetekst die de juiste doelgroep in actie zet. Hierbij is de intake het uitgangspunt en data over de doelgroep wordt ingezet voor doelgroepgerichtheid.

5

De tekst is klaar. Voor publicatie lees jij mee om te kijken of het verhaal goed is verwoord. Wil je iets aanpassen? Dan is dit het moment.

6

De vacaturetekst wordt 30 dagen lang door ons gepubliceerd op de meest gangbare wervingskanalen en jobboards waaronder Indeed, LinkedIn en Monsterboard. Door onze inkoopvoordelen bespaar je al snel honderden euro’s aan kosten voor de diverse mediakanalen. 

7

Onze marketeer activeert campagnes op kanalen zoals Indeed, Facebook, Instagram en TikTok.

8

Elke sollicitant krijgt direct een ontvangstbevestiging.

9

Kies je voor pakket Premium of Professional? Slim. Elke sollicitatie wordt door ons beoordeeld op basis van de belangrijkste functie-eisen die tijdens de intake met elkaar zijn besproken. Hierbij komt onze >30 jaar ervaring in recruitment van pas: niet-passende kandidaten wijzen wij voor je af. Passende kandidaten worden direct aan jou doorgestuurd.

10

Kies je voor pakket Professional’? Dan doen we een extra telefonisch interview met passende kandidaten. 

11

Wij stappen ertussenuit zodra jij de sollicitatie positief beoordeelt. Je koppelt zelf terug aan de passende sollicitant en plant verdere gesprekken.

12

Blij? Dan bied jij de kandidaat een overeenkomst aan en komt deze direct bij jou in dienst. Neem je meerdere mensen aan op 1 vacature? Nice. Je betaalt 1 vaste prijs per vacature, ongeacht het aantal sollicitanten dat je aanneemt. Zo bespaar jij flink op hoge wervingskosten.

Waarom vacatures invullen met Finders wél werkt.

1 vaste lage prijs per vacature. Ongeacht hoeveel kandidaten jij aanneemt.

Wij zorgen voor een vacaturetekst die de beste kandidaat uit de markt activeert.

Vacatures schitteren op veelbezochte vacaturebanken en social media.

De eerste screening regelen wij. Jij ontvangt alleen geschikte kandidaten.

Afwijzen van niet-passende kandidaten? Ook dat regelen we voor jou.

Met onze pakketten bespaar je op torenhoge recruitmentkosten.

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing