Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

Vineyard

“Finders Vacaturemarketing neemt de moeite om een organisatie écht te leren kennen en heeft onze verwachtingen méér dan waar gemaakt.”

Marike Dolle Vineyard | Finders
Marike Dölle. Personeelsfunctionaris

Het werven van horecapersoneel is extreem lastig

Daarom hebben we Finders Vacaturemarketing ingeschakeld om ons hierbij te helpen. En met succes! De door hun geschreven vacatureteksten spreken de doelgroep aan en het bereik is dankzij het netwerk dat ze hebben heel groot. Zij hebben ervoor gezorgd dat we een Executive Chef, Zelfstandig Werkend Kok, General Manager, Senior Planner Keuken en een Souschef hebben aangenomen.

Waarom Finders

“Het team van Finders Vacaturemarketing neemt de moeite om zich écht in ons bedrijf te verdiepen. Ze willen begrijpen wie je als organisatie bent, waar je voor staat en wat je doet. Voordat er ook maar 1 letter op papier komt, zorgen ze voor voldoende inhoud om een vacaturetekst de juiste sfeer mee te geven. Ze beschrijven precies de persoon die we willen en schetsen goed de inhoud van de openstaande functie. Vervolgens plaatsen ze de vacature op de juiste plek waardoor de doelgroep wordt bereikt. Het leverde boven verwachting veel goede reacties op en dat is natuurlijk erg bijzonder in een krappe arbeidsmarkt en lastige branche.”

Een dikke 9!

“De dienstverlening is ons zeer goed bevallen en Vineyard heeft op een prettige manier samengewerkt met Finders Vacaturemarketing. Ze hebben onze verwachtingen meer dan waar gemaakt en doen wat ze beloven. Of het nu ’s ochtends om 9:00 uur was, ’s avonds of in het weekeinde: ze stonden direct klaar voor ons en waren goed bereikbaar. Alleen daarom al geef ik Finders Vacaturemarketing een dikke 9.”

Ook succesvol je doelgroep bereiken?

Wij ontzorgen je graag

Waarom vacatures invullen met Finders wél werkt.

1 vaste lage prijs per vacature. Ongeacht hoeveel kandidaten jij aanneemt.

Wij zorgen voor een vacaturetekst die de beste kandidaat uit de markt activeert.

Vacatures schitteren op veelbezochte vacaturebanken en social media.

De eerste screening regelen wij. Jij ontvangt alleen geschikte kandidaten.

Afwijzen van niet-passende kandidaten? Ook dat regelen we voor jou.

Met onze pakketten bespaar je op torenhoge recruitmentkosten.

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing