Henry Schein

“Door Finders Vacaturemarketing zijn onze vacatures Google-proof”

Henry Schein laat zicht ontzorgen door Finders.nl
Marion Oldigs. HR afdeling

Even voorstellen

Henry Schein is een wereldwijde distributeur van medische, tandheelkundige zoals vaccins, farmaceutische producten, financiële services en apparatuur.

Daarom Finders!

Voorheen zochten we bij Henry Schein medewerkers via een detacheringsbureau. Maar de arbeidsmarkt verandert en wij willen mee veranderen. Onze HR-afdeling is klein en eerder schreef een administratief medewerker onder andere de vacatureteksten. Zij was daar alleen niet voor opgeleid en had hier eigenlijk ook geen tijd voor. We zijn daarna flink aan de slag gegaan om dit te verbeteren en we hebben hierin grote stappen gemaakt. Toch merkten we dat de vacatureteksten niet pakkend genoeg waren en dat de vacatures niet vindbaar genoeg waren. Finders Vacaturemarketing had toen al een aantal keer contact met ons gezocht, dus besloten we de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens hebben we een aantal vacatures via Finders Vacaturemarketing laten lopen om te kijken hoe dat ging. Dat beviel zo goed dat we nu maandelijks de vacaturemarketing en meer, van zo’n 15 vacatures, aan Finders Vacaturemarketing toevertrouwen.

Het unieke aan Finders

Finders Vacaturemarketing maakt onze vacatures Google proof. Daarnaast maakt Finders de eerste selectie. De sollicitanten die dus niet bij de functie of bij Henry Schein aansluiten, wijzen zij af. Dit scheelt ons veel tijd. Ook is het erg fijn dat ze met je meedenken en je op de hoogte houden. Als er bijvoorbeeld veel niet passende sollicitanten reageren dan nemen ze contact met je op om te checken of alles in de vacaturetekst wel echt klopt. Ook komt Jeffrey 1 keer per maand langs, zodat we samen kunnen sparren over moeilijk invulbare functies.

Finders Vacaturemarketing