Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

Henry Schein

“Door Finders Vacaturemarketing zijn onze vacatures Google-proof”

Henry Schein laat zicht ontzorgen door Finders.nl
Marion Oldigs. HR afdeling

Even voorstellen

Henry Schein is een wereldwijde distributeur van medische, tandheelkundige zoals vaccins, farmaceutische producten, financiële services en apparatuur.

Daarom Finders!

Voorheen zochten we bij Henry Schein medewerkers via een detacheringsbureau. Maar de arbeidsmarkt verandert en wij willen mee veranderen. Onze HR-afdeling is klein en eerder schreef een administratief medewerker onder andere de vacatureteksten. Zij was daar alleen niet voor opgeleid en had hier eigenlijk ook geen tijd voor. We zijn daarna flink aan de slag gegaan om dit te verbeteren en we hebben hierin grote stappen gemaakt. Toch merkten we dat de vacatureteksten niet pakkend genoeg waren en dat de vacatures niet vindbaar genoeg waren. Finders Vacaturemarketing had toen al een aantal keer contact met ons gezocht, dus besloten we de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens hebben we een aantal vacatures via Finders Vacaturemarketing laten lopen om te kijken hoe dat ging. Dat beviel zo goed dat we nu maandelijks de vacaturemarketing en meer, van zo’n 15 vacatures, aan Finders Vacaturemarketing toevertrouwen.

Het unieke aan Finders

Finders Vacaturemarketing maakt onze vacatures Google proof. Daarnaast maakt Finders de eerste selectie. De sollicitanten die dus niet bij de functie of bij Henry Schein aansluiten, wijzen zij af. Dit scheelt ons veel tijd. Ook is het erg fijn dat ze met je meedenken en je op de hoogte houden. Als er bijvoorbeeld veel niet passende sollicitanten reageren dan nemen ze contact met je op om te checken of alles in de vacaturetekst wel echt klopt. Ook komt Jeffrey 1 keer per maand langs, zodat we samen kunnen sparren over moeilijk invulbare functies.

Meest Recente vacatures

 • Gesloten

  Accountmanager Medical Almere – Henry Schein

 • Gesloten

  Servicecoördinator / Planner Technische Dienst Almere – Henry Schein

 • Gesloten

  Financial Controller Almere – Henry Schein

 • Gesloten

  Accountmanager Medical – Henry Schein Medical

Ook succesvol je doelgroep bereiken?

Wij ontzorgen je graag

Bekijk onze oplossingen

Waarom het met Finders wél werkt.

Geen hit & run mentaliteit maar een vaste, lage prijs per vacature. Ongeacht het aantal plaatsingen.

Wij plaatsen de vacatures op de populairste vacaturebanken en Social Media.

Wij doen de eerste screenings. Zo sturen we alleen geschikte kandidaten door.

Ook het afwijzen regelen wij. Zo weet de kandidaat waar hij aan toe is.

Wij regelen alles voor je. Ook het schrijven van een boeiende vacaturetekst die past bij jouw bedrijf én bij jouw doelgroep.

Met onze pakketten bespaar je op torenhoge recruitmentkosten.

Bekijk onze pakketten

Bekijk andere Succesverhalen

 • Greep uit ingevulde vacatures Emerson | Finders.nl

  Emerson

 • Henry Schein

 • Yusen Logistics

 • Hanzestrohm

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere: