Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

Henry Schein

“Door Finders Vacaturemarketing zijn onze vacatures Google-proof”

Henry Schein laat zicht ontzorgen door Finders.nl
Marion Oldigs. HR afdeling

Even voorstellen

Henry Schein is een wereldwijde distributeur van medische, tandheelkundige zoals vaccins, farmaceutische producten, financiële services en apparatuur.

Daarom Finders!

Voorheen zochten we bij Henry Schein medewerkers via een detacheringsbureau. Maar de arbeidsmarkt verandert en wij willen mee veranderen. Onze HR-afdeling is klein en eerder schreef een administratief medewerker onder andere de vacatureteksten. Zij was daar alleen niet voor opgeleid en had hier eigenlijk ook geen tijd voor. We zijn daarna flink aan de slag gegaan om dit te verbeteren en we hebben hierin grote stappen gemaakt. Toch merkten we dat de vacatureteksten niet pakkend genoeg waren en dat de vacatures niet vindbaar genoeg waren. Finders Vacaturemarketing had toen al een aantal keer contact met ons gezocht, dus besloten we de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens hebben we een aantal vacatures via Finders Vacaturemarketing laten lopen om te kijken hoe dat ging. Dat beviel zo goed dat we nu maandelijks de vacaturemarketing en meer, van zo’n 15 vacatures, aan Finders Vacaturemarketing toevertrouwen.

Het unieke aan Finders

Finders Vacaturemarketing maakt onze vacatures Google proof. Daarnaast maakt Finders de eerste selectie. De sollicitanten die dus niet bij de functie of bij Henry Schein aansluiten, wijzen zij af. Dit scheelt ons veel tijd. Ook is het erg fijn dat ze met je meedenken en je op de hoogte houden. Als er bijvoorbeeld veel niet passende sollicitanten reageren dan nemen ze contact met je op om te checken of alles in de vacaturetekst wel echt klopt. Ook komt Jeffrey 1 keer per maand langs, zodat we samen kunnen sparren over moeilijk invulbare functies.

Ook succesvol je doelgroep bereiken?

Wij ontzorgen je graag

Waarom vacatures invullen met Finders wél werkt.

1 vaste lage prijs per vacature. Ongeacht hoeveel kandidaten jij aanneemt.

Wij zorgen voor een vacaturetekst die de beste kandidaat uit de markt activeert.

Vacatures schitteren op veelbezochte vacaturebanken en social media.

De eerste screening regelen wij. Jij ontvangt alleen geschikte kandidaten.

Afwijzen van niet-passende kandidaten? Ook dat regelen we voor jou.

Met onze pakketten bespaar je op torenhoge recruitmentkosten.

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing