Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

Voor Tekst

Voor Tekst

“100% score met Finders Vacaturemarketing!”

Voor Tekst laat zich ontzorgen door Finders.nl
Nicol Tadema-De Voor. Directeur

Even voorstellen

Dé specialist in tekst. Online en offline. Voor intern en extern gebruik. 

Daarom Finders!

Ons tekstbureau groeit hard. De tijd die ik heb, besteed ik graag aan mijn klanten/corebusiness en medewerkers. Tijd om te zoeken naar nieuwe collega’s is er dus eigenlijk niet, maar de berg werk nam wel toe. Dan kom je als ondernemer in een spagaat. Ik vroeg om hulp en Finders Vacaturemarketing is het antwoord. Binnen no time stonden onze vacatures op meer dan 25 vacaturebanken, inclusief – in ons geval – een gesponsorde campagne op Indeed. Razendsnel stroomden er goede reacties binnen en er was keuze uit de beste sollicitanten. Met oog op de beperkte tijd die ik had, was het bovendien geweldig dat ik geen omkijken had naar sollicitanten die géén match hadden met de functievereisten. Die cv’s hoefde ik niet door te spitten en ik hoefde deze niet-passende kandidaten ook niet af te wijzen. Dat regelde Finders Vacaturemarketing wel. Ook werden vragen van sollicitanten afgevangen. Ideaal!

Ik heb nu 4 verschillende vacatures voor mijn tekstbureau uitgezet bij Finders. Bij de laatste vacature heb ik de 3 sollicitanten die uitgenodigd werden voor een sollicitatiegesprek, ook een PAPI laten maken. Dat was handig! Het gaf duidelijk inzicht en goede handvatten voor de gesprekken met deze sollicitanten.

Het resultaat, dankzij Finders Vacaturemarketing

Waar zal ik beginnen? Met stip op 1 staat het prettige contact: helder, altijd volgens afspraak en met een vleug humor. Er wordt echt naar je geluisterd, geadviseerd en even sparren kan altijd. Tijdens de procedure houdt Finders het overzicht. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en er wordt met je meegedacht. En ja, je wordt ook aan je jasje getrokken als je te lang wacht met het reageren richting sollicitanten, maar dat gebeurt op een prettige, vrijblijvende manier. En ze doen het niet voor niets, want het is natuurlijk ook belangrijk dat je tijdig reageert: te lang wachten kan zorgen dat die goede sollicitanten afhaken en dat wil je niet. Dan zijn er nog de lage tarieven waarbij ik mij afvraag: ‘hoe doen ze dat?’ Maar ze regelen het én goed! Finders Vacaturemarketing is wat mij betreft dan ook een aanrader voor iedereen die de tijd en/of expertise niet heeft om zelf vacatures uit te zetten.

4 vacatures uitgezet via Finders en 4 nieuwe, leuke collega’s mogen verwelkomen: goede score toch?! Natuurlijk was het invullen van de vacatures het primaire doel, maar de samenwerking heeft ons ook veel tijdswinst en exposure opgeleverd. Met de vacature waar de eigen bedrijfsnaam boven staat, op zo veel plekken op het internet, bereik je immers meer dan alleen de beste sollicitanten.

Meest Recente vacatures

 • Gesloten

  Office Manager Almere – Voor Tekst

 • Gesloten

  Operationeel Manager Almere – Voor Tekst

 • Gesloten

  Tekstschrijver Vacatureteksten Almere – Voor Tekst

 • Gesloten

  Junior Tekstschrijver Arbeidsmarktteksten Almere – Voor Tekst

Ook succesvol je doelgroep bereiken?

Wij ontzorgen je graag

Bekijk onze oplossingen

Waarom het met Finders wél werkt.

Geen hit & run mentaliteit maar een vaste, lage prijs per vacature. Ongeacht het aantal plaatsingen.

Wij plaatsen de vacatures op de populairste vacaturebanken en Social Media.

Wij doen de eerste screenings. Zo sturen we alleen geschikte kandidaten door.

Ook het afwijzen regelen wij. Zo weet de kandidaat waar hij aan toe is.

Wij regelen alles voor je. Ook het schrijven van een boeiende vacaturetekst die past bij jouw bedrijf én bij jouw doelgroep.

Met onze pakketten bespaar je op torenhoge recruitmentkosten.

Bekijk onze pakketten

Bekijk andere Succesverhalen

 • vacatures bij yusen logistics via Finders Vacaturemarketing

  Yusen Logistics

 • Succesverhalen vacatures bij voor tekst via Finders Vacaturemarketing 1 | Finders

  Voor Tekst

 • Succesverhalen vacatures meester en van der boven via Finders Vacaturemarketing

  Meester & van der Boven

 • Referenties Henry Schein | Finders

  Henry Schein

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere: