Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

FINDERS HEEFT AL MEER DAN 1.400 VACATURES INGEVULD. STRAKS OOK DIE VAN JOU?

Om zo snel mogelijk de vacaturemarketing voor jouw vacature(s) te kunnen starten ontvangen we graag jouw gegevens. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op om de intake te plannen. Wil je ons liever bellen? Dat kan natuurlijk ook: 085 06 09 012

Naam
Pakketvoorkeur
Voer een nummer in van 12 tot 16.
Niet alleen onze vacatures worden goed gevonden, maar ook de bots weten ons te vinden. Om enkel bezig te kunnen zijn met jouw kandidaten, willen wij je vragen om een getal van 12 tot 16 in te vullen om spamberichten in onze mailbox tegen te gaan.
Finders Vacaturemarketing