Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

jacht.digital Marketing

“Finders heeft gerenommeerde, dure recruitmentbureau’s en onszelf weten te declassificeren. Geen no-cure no-pay, wel resultaat tegen een hele eerlijke prijs. Absoluut aan te bevelen!”

Image 1 1 | Finders
Erik Lindeman. Managing Director bij Jacht.digital Marketing

Even voorstellen

Erik Lindeman is Managing Director bij jacht.digital Marketing. Erik stuurt het team van marketing specialisten en developers aan én werkt aan verschillende projecten voor opdrachtgevers. jacht.digital Marketing, een digital marketing agency gespecialiseerd in SEO, WordPress development en Google Advertising groeit snel en direct voor de eerst mogelijke keer FD Gazelle gewonnen.

Waarom Finders

“Door de krapte in de arbeidsmarkt voor met name marketingspecialisten en developers is het een uitdaging om groei voort te zetten. Inmiddels hebben we 3 gespecialiseerde recruiters binnen deze vakgebieden aangesteld en word ik dagelijks benaderd door andere recruiters dat ze de perfecte kandidaat voor ons hebben. Ik ben inmiddels lichtelijk allergisch geworden tegenover Recruiters waardoor ik het concept van Finders vernieuwend en kristalhelder vindt. Het gokje om voor een vaste fee een maand lang een vacature te vermarkten wilde ik dan wel wagen!”

Finders is het wél gelukt

“Finders heeft gerenommeerde, dure recruitmentbureau’s en onszelf weten te declassificeren. Geen no-cure no-pay, wel resultaat tegen een hele eerlijke prijs. Ik was met name positief verrast door de aantrekkelijke vacaturetekst. Zo goed had ik hem niet kunnen schrijven. Daarnaast vind ik dat Finders ontzorgt: het netjes op de hoogte brengen van kandidaten – ook wanneer het een afwijzing betreft – ervaar ik als professioneel en ontzorgend. Ik zal Finders absoluut aan iedereen aanbevelen!”

Ook succesvol je doelgroep bereiken?

Wij ontzorgen je graag

Waarom vacatures invullen met Finders wél werkt.

1 vaste lage prijs per vacature. Ongeacht hoeveel kandidaten jij aanneemt.

Wij zorgen voor een vacaturetekst die de beste kandidaat uit de markt activeert.

Vacatures schitteren op veelbezochte vacaturebanken en social media.

De eerste screening regelen wij. Jij ontvangt alleen geschikte kandidaten.

Afwijzen van niet-passende kandidaten? Ook dat regelen we voor jou.

Met onze pakketten bespaar je op torenhoge recruitmentkosten.

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing