Finders is opgericht om managers en ondernemers te helpen om hun vacatures zo efficient en doelgericht mogelijk te vermarkten.

Verder zijn we nuchter, pragmatisch, makkelijk in de omgang, altijd bereikbaar en ambitieus. Ook zijn we deskundig, flexibel, humoristisch en écht benieuwd naar hoe jouw weekend was. Bij elkaar opgeteld brengen we meer dan 40 jaar recruitmentervaring mee. Dit zorgt ervoor dat we ons onderscheiden als een van de meest ervaren en deskundige bedrijven in de arbeidsmarktbemiddeling.

OVER ONS

Finders is…
Hiermee profiteer je…

Wij helpen specifiek afdelingsmanagers, hr-managers en ondernemers met het goed organiseren van een winnend vacature-marketingbeleid. Dit doen we met name voor mkb-organisaties in diverse sectoren. Je kan hierbij denken aan bedrijven die actief zijn in de cultuur- of medische sector. Ook werken we samen met mkb-bedrijven die actief zijn in de horeca, administratie en communicatie.

HET TEAM

Het team achter Finders

Dat is nu, maar hoe begon het?
We zijn Finders in 2011 gestart als een traditioneel werving-en-selectiebureau. Al vrij snel kwamen we tot de ontdekking dat het vragen van torenhoge fees op basis van het salaris van een kandidaat niet ons ding is. En dat er andere manieren zijn om hetzelfde resultaat te bereiken tegen kosten die fair zijn.

Hoe werkt het?
Door de arbeidsmarkt op een andere manier te benaderen. Geen procesgestuurde methoden, wel een mensgedreven aanpak. Zo maken we opdrachtgevers én kandidaten blij met een match, op een manier die veel voordeliger is dan een gemiddeld uitzend- of werving-en-selectiebureau.

Hierbij kan jij profiteren van meer dan 40 jaar ervaring op de arbeidsmarkt en inkoopvoordeel. Ons concept is zo eenvoudig en toch zo doorslaggevend: je betaalt 1 vaste prijs per vacature , ongeacht het aantal sollicitanten dat jij aanneemt. Zo kun je enorm besparen op hoge wervingskosten.

Meer weten over onze werkwijze? We hebben het op een rij gezet.

Jeffrey van Geffen

“Voor mij is het maken van een match geen zakelijke transactie. Ik ervaar elke match vooral als een uiting van vertrouwen en geloof in de capaciteiten van mensen. Het is een investering in de toekomst.

Om vanuit die gedachte mensen te koppelen aan gave banen bij net zulke gave bedrijven, dáár word ik enthousiast van. Net als dat ik enthousiast word van het sparren met beide partijen om samen tot het beste resultaat mogelijk te komen.”

Jeffrey van Geffen

“Ik vind het nog elke keer fantastisch om bedrijven en sollicitanten bij elkaar te brengen en zo een match te realiseren. Ook nu ik al 25 jaar in de recruitmentbranche actief ben.  

Verder ben ik er trots op dat Jeffrey en ik een succesvol alternatief hebben ontwikkeld voor een eeuwenoud werving -en selectiemodel. Een alternatief dat gewoonweg werkt.”

 Overzicht Prijzen | Finders Vacaturemarketing | Welk pakket kies jij?

Finders Vacaturemarketing