Wij houden het graag eenvoudig.
Jij toch ook?

Start

€795

Premium

€1190

Professional

€1440

Maatwerk

Vanaf €380

Logo Finders icoontje

Hoe vind ik de juiste kandidaat?

Hoe schrijf ik een goede vacaturetekst?

Op welke wervingskanalen plaats ik mijn vacature en hoe regel ik dat?

Start

€795

Start

Ons vacature marketing instappakket. Geschikt als je al een goede vacaturetekst hebt. Snel je vacature geplaatst op de meest gangbare wervingskanalen en jobboards zoals onder andere Indeed, LinkedIn en Monsterboard? Lever voor 18.00 uur jouw vacature aan en deze staat dezelfde dag nog online. Door onze expertise en inkoopvoordelen bespaar je al snel honderden Euro’s per vacature aan kosten voor de diverse mediakanalen. En de tijdsbesparing is ook nog eens aanzienlijk. Je bent geen uren kwijt om jouw vacature op alle wervingskanalen te plaatsen. Je ben slecht 30 seconden kwijt om de vacature naar ons op te sturen. Wij doen de rest. Zo makkelijk gaat dat. Zo begint jouw arbeidsmarktcommunicatie snel en eenvoudig. Finders Vacaturemarketing (ont)zorgt door een snelle plaatsing van jouw vacature!

Premium

Twijfel over jouw vacaturetekst? Sluit deze wel aan bij de doelgroep? Of helemaal nog geen tekst? Naast alle voordelen van het vacature marketing START-pakket schrijven wij bij het PREMIUM-pakket ook jouw vacaturetekst. Met behulp van onze professionele tekstschrijvers heb jij binnen 3 werkdagen de perfecte vacaturetekst die aansluit bij jouw doelgroep. Hiervoor gebruiken wij arbeidsmarkt gerelateerde informatie over jouw doelgroep, zodat een goede vacaturetekst schrijven een fluitje van een cent is. Een vacaturetekst die jouw doelgroep namelijk aanspreekt. Google proof natuurlijk. En dat komt het resultaat ten goede, zodat je nog sneller betere kandidaten krijgt aangeleverd. Finders Vacaturemarketing (ont)zorgt ook voor de juiste vacaturetekst!

PREMIUM

€1140

PROFESSIONAL

€1440

Professional

Je laat niets aan het toeval over. De perfecte vacaturetekst geplaatst op vele wervingskanalen en gelukkig heel veel reacties. Maar geen tijd om alle reacties van kandidaten te beoordelen? De juiste kandidaten te selecteren of de overige kandidaten af te wijzen? Of je weet niet hoe je dat het beste kunt aanpakken? Naast de voordelen van het PREMIUM-pakket (ont)zorgen wij ook graag voor de selectie en afhandeling van sollicitanten. Met behulp van onze ATS-software (Applicant Tracking Systeem) handelen wij dat snel en efficiënt af. Elke sollicitant krijgt bericht en dat is voor jouw bedrijf een belangrijk visitekaartje. Je wilt natuurlijk jouw bedrijf positief neerzetten. Dat hoor ook bij employer branding. Door onze jarenlange ervaring als recruiters zijn wij bij uitstek in staat om de voorselectie te doen en jou de top 5 kandidaten aan te leveren uit de vele reacties. Je hoeft alleen nog maar de gesprekken zelf te voeren. Finders Vacaturemarketing (ont)zorgt voor de juiste kandidaat zoals jij dat wenst!

Maatwerk

Sluit een van onze job marketingpakketten niet aan bij jouw behoeften. Dan creëren we gewoon een maatwerk oplossing voor jouw organisatie en arbeidsmarktcommunicatie vraagstuk. Finders op locatie? Een eigen pakket met elementen uit het START, PREMIUM of PROFESSIONAL-pakket? Een employer branding strategie? Een werken bij website? Een eigen recruitment systeem? Een Interim Recruiter? Zelf een briljant idee? Het kan allemaal voor een verrassende prijs. Informeer naar de mogelijkheden en bel vandaag vrijblijvend 085 – 06 09 012 voor een voorstel op maat dat precies bij jou en jouw bedrijf past. Finders (ont)zorgt voor de juiste oplossing voor jouw bedrijf!

MAATWERK

Vanaf €380

Deze bedrijven gingen je voor: