Wij houden het graag eenvoudig.
Jij toch ook?

Start

940

Premium

1190

Professional

1440

Meer vacatures? Informeer naar ons staffelvoordeel.

Logo Finders icoontje

Ik heb geen tijd. Hoe vind ik toch snel de juiste kandidaat?

Hoe schrijf ik een vacaturetekst die ook door Google wordt gevonden?

Geen idee hoe en op welke wervingskanalen ik mijn vacature plaats. Hoe regel ik dat?

Start

940

Start

Geld en tijd besparen én de touwtjes in eigen handen houden? Dat kan met dit startpakket. Hoe dit werkt? Een goed begin is het halve werk. Daarom beginnen we met een efficiënte vacature-intake. Een gespecialiseerde tekstschrijver schrijft op basis van doelgroependata en de intake een sterke wervingstekst. Een tekst die doelgroepgericht, goed vindbaar en gericht op conversie is. Na jouw akkoord op deze tekst publiceren we de vacature 30 dagen lang op de meest gangbare wervingskanalen en jobboards. Denk aan Indeed, LinkedIn en Monsterboard. Dit scheelt jou niet alleen tijd, ook scheelt het geld. Door onze inkoopvoordelen bespaar je namelijk al snel honderden euro’s aan kosten voor de diverse mediakanalen. Elke sollicitant krijgt direct een ontvangstbevestiging. Vervolgens sturen we de sollicitanten rechtstreeks door. Je doet zelf de voorselectie, verstuurt zelf afwijzingen aan niet-passende kandidaten en voert de gesprekken.

Premium

Jouw vacature snel onder de aandacht van de doelgroep zonder dat het jou veel tijd kost? En alleen sollicitanten ontvangen die aan de belangrijkste vereisten voldoen? Zodat je ook geen kostbare tijd kwijt bent aan het afwijzen van niet-passende sollicitanten? Kies voor het premiumpakket. We starten met een efficiënte vacature-intake waarna een gespecialiseerde tekstschrijver werk maakt van de tekst. Doelgroepgericht, goed vindbaar en gericht op conversie. Na jouw akkoord publiceren we de vacature 30 dagen lang op de meest gangbare wervingskanalen en jobboards waaronder Indeed, LinkedIn en Monsterboard. Door onze inkoopvoordelen bespaar je al snel honderden euro’s aan kosten voor de diverse mediakanalen. Elke sollicitant krijgt direct een ontvangstbevestiging. Met behulp van onze ATS-software (Applicant Tracking Systeem) handelen wij dat snel en efficiënt af. Omdat we jarenlange ervaring binnen recruitment meebrengen is de voorselectie bij ons in goede handen. Niet-passende sollicitanten wijzen we netjes af. De sollicitanten die op het eerste gezicht goed aansluiten dragen we aan jou over. Zo hoef jij de eerste voorselectie alleen nog aan te scherpen en zelf de gesprekken te voeren.

PREMIUM

1190

PROFESSIONAL

1440

Professional

Je laat niets aan het toeval over en wilt graag alle mogelijke tijd besparen. Daarom nemen we het proces van vacaturetekst tot aan de telefonische interviews uit jouw handen. We trappen af met een efficiënte vacature-intake. Op basis van die informatie én doelgroependata wordt de vacaturetekst geschreven door gespecialiseerde tekstschrijvers. Zo ontstaat een goed vindbare en converterende tekst. Na jouw goedkeuring publiceren we de vacature 30 dagen lang op de meest gangbare wervingskanalen en jobboards zoals Indeed, LinkedIn en Monsterboard. Door onze inkoopvoordelen bespaar je al snel honderden euro’s aan kosten voor de diverse mediakanalen. Elke sollicitant krijgt direct een ontvangstbevestiging. Dankzij onze ATS-software (Applicant Tracking Systeem) handelen wij dat snel en efficiënt af. Met onze jarenlange recruitmentervaring kunnen we een uitstekende voorselectie doen. Niet-passende sollicitanten worden netjes afgewezen. Sluiten sollicitanten op het eerste gezicht aan? Dan voeren wij een telefonisch interview. Alleen de allerbeste 5 kandidaten dragen we aan jou over. Zo hoef je alleen nog maar de gesprekken zelf te voeren.

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en in euro’s.

Deze bedrijven gingen je voor: