Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

Nederlands Openluchtmuseum

“Wij vertrouwen blind op Finders Vacaturemarketing”

Andre Kraai Financieel Directeur & Hoofd P&O
Andre Kraai Financieel Directeur & Hoofd P&O

Even voorstellen

Kandidaten werven voor de culture sector is anders. Door onder andere de juiste woorden te gebruiken in de vacatureteksten en het gebruiken van de juiste kanalen zal je succesvol zijn. Alle vacatures van het Openluchtmuseum heeft men kunnen invullen door de inzet van Finders.

Daarom Finders!

“Als iemand het werkwoord ontzorgen waarmaakt, dan is dat Finders wel. Bij elke vacature die we uitzetten, kunnen we rekenen op advies en dat er wordt meegedacht. Een pakkende vacaturetekst die professionele tekstschrijvers opstellen, zorgt voor de juiste reacties. Lopen de reacties terug of komen er toch niet de juiste kandidaten af op de vacature, dan wordt er al gedurende het proces supersnel bijgeschakeld.

Tijdens een intake worden de juiste vragen gesteld om het profiel scherp te stellen. Daarna rolt er een vacaturetekst uit die de doelgroep aanspreekt en persoonlijk is. Veel kandidaten koppelen dan ook terug dat ze gecharmeerd waren van hoe de vacature werd beschreven. De communicatie is enorm fijn. Zakelijk, maar toch ook persoonlijk en dat werkt goed samen. Onze vaste contactpersoon Jeffrey van Geffen reageert áltijd snel. Of het nu ’s avonds of in het weekend of doordeweeks is, hij staat op elk moment voor ons klaar. En vaak genoeg benadert Jeffrey ons ook uit eigen beweging om te kijken hoe de zaken ervoor staan en of hij nog iets kan betekenen. Daar worden nooit extra kosten voor gevraagd, want dat is de uitstekende service die Finders Vacaturemarketing biedt.”

Het resultaat, dankzij Finders Vacaturemarketing

“Als financieel manager en verantwoordelijk voor P&O van het Nederlands Openluchtmuseum heb ik zelf ervaren hoe doelgericht Finders Vacaturemarketing te werk gaat. Op het moment dat ik in 2018 de vacature voor mijn huidige rol zag, sprak deze mij zo aan dat ik direct solliciteerde. Ondanks dat ik niet op zoek was naar een andere baan, was de functie mij op het lijf geschreven. Dit zegt genoeg over hoe aansprekend de vacatureteksten zijn en dat de werving van Finders ook echt werkt.

In eerste instantie riep ons museum de hulp van Finders in voor het werven van een groot aantal horecamedewerkers, al snel kwamen daar andere functies bij. Financiële rollen, technische banen en ook posities op managementniveau. Eigenlijk maakt het type of niveau van de functie niet uit; de mensen van Finders Vacaturemarketing kennen de markt en weten waar ze vacatures moeten plaatsen. Ook zijn ze erg scherp tijdens de eerste selectie van kandidaten waardoor alleen de beste kandidaten aan ons worden voorgesteld.

We hebben inmiddels de werving voor zo’n 60 vacatures aan Finders uitbesteed. En álle vacatures zijn ingevuld! Op sommige functies zijn er zelfs meerdere kandidaten aangenomen, zo hebben we ook een pool voor medewerkers bediening kunnen opbouwen.”

Ook succesvol je doelgroep bereiken?

Wij ontzorgen je graag

Waarom vacatures invullen met Finders wél werkt.

1 vaste lage prijs per vacature. Ongeacht hoeveel kandidaten jij aanneemt.

Wij zorgen voor een vacaturetekst die de beste kandidaat uit de markt activeert.

Vacatures schitteren op veelbezochte vacaturebanken en social media.

De eerste screening regelen wij. Jij ontvangt alleen geschikte kandidaten.

Afwijzen van niet-passende kandidaten? Ook dat regelen we voor jou.

Met onze pakketten bespaar je op torenhoge recruitmentkosten.

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing