Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

Hanzestrohm – Hemmink

“Geen trucjes, maar gewoon een goede samenwerking waar je iets aan hebt”

Mirjam Schmohl Hemmink Finders Arbeidsmarktcommunicatie | Finders
Mirjam Schmohl. HR Adviseur

Even voorstellen

Hanzestrohm levert producten en concepten van ruim 25 sterke merken, die toegepast worden in de in de bouw-, industrie- en recreatiemarkt.

Daarom Finders!

“Het is fijn om snel en makkelijk te kunnen schakelen met Finders Vacaturemarketing. Een appje is genoeg om contact te leggen. En vervolgens zijn ze enorm behulpzaam, denken ze mee en durven ze kritisch naar ons te zijn. Ze houden een spiegel voor waardoor je toch anders tegen zaken aankijkt en functieprofielen scherper krijgt. Het is fijn dat ze hun rol op die manier pakken, want daarmee versterken ze ons enorm. Hun vacatureteksten zijn spot-on en daardoor zien wij de doelgroep in beweging komen. Kandidaten geven ons vaak complimenten over de manier waarop een functie is beschreven. En natuurlijk kennen ze de kanalen en websites waar onze doelgroep zit, buiten de reguliere wervingskanalen. Dat helpt natuurlijk ook.”

De resultaten

“We werken al meer dan 5 jaar samen met Finders Vacaturemarketing en schakelen ze vooral in voor moeilijk vervulbare profielen. Voor Hanzestrohm zijn dat mensen die op het snijvlak zitten van techniek en sales. Die hebben doorgaans allemaal al een baan en zijn dus niet of latent werkzoekend. Met enige regelmaat krijgen wij een geschikte kandidaat binnen en eigenlijk kunnen we die altijd een contract aanbieden. De kwaliteit van de sollicitanten is vrijwel altijd goed. Op jaarbasis vervullen we 15 á 20 vacatures via Finders Vacaturemarketing.”

“De oprechte interesse in onze organisatie is er al vanaf het begin. Ze leveren daardoor maatwerk en weten precies wat we zoeken. Daar waar je bij sommige bureaus het gevoel kan hebben dat ze ‘hun trucje’ doen, hebben we dat bij Finders Vacaturemarketing absoluut niet. Ze doen het fantastisch en ondersteunen ons op de momenten dat wij het nodig hebben.”

Ook succesvol je doelgroep bereiken?

Wij ontzorgen je graag

Waarom vacatures invullen met Finders wél werkt.

1 vaste lage prijs per vacature. Ongeacht hoeveel kandidaten jij aanneemt.

Wij zorgen voor een vacaturetekst die de beste kandidaat uit de markt activeert.

Vacatures schitteren op veelbezochte vacaturebanken en social media.

De eerste screening regelen wij. Jij ontvangt alleen geschikte kandidaten.

Afwijzen van niet-passende kandidaten? Ook dat regelen we voor jou.

Met onze pakketten bespaar je op torenhoge recruitmentkosten.

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing