Hanzestrohm – Hemmink

“Geen trucjes, maar gewoon een goede samenwerking waar je iets aan hebt”

Mirjam Schmohl Hemmink Finders Arbeidsmarktcommunicatie | Finders
Mirjam Schmohl. HR Adviseur

Even voorstellen

Hanzestrohm levert producten en concepten van ruim 25 sterke merken, die toegepast worden in de in de bouw-, industrie- en recreatiemarkt.

Daarom Finders!

“Het is fijn om snel en makkelijk te kunnen schakelen met Finders Vacaturemarketing. Een appje is genoeg om contact te leggen. En vervolgens zijn ze enorm behulpzaam, denken ze mee en durven ze kritisch naar ons te zijn. Ze houden een spiegel voor waardoor je toch anders tegen zaken aankijkt en functieprofielen scherper krijgt. Het is fijn dat ze hun rol op die manier pakken, want daarmee versterken ze ons enorm. Hun vacatureteksten zijn spot-on en daardoor zien wij de doelgroep in beweging komen. Kandidaten geven ons vaak complimenten over de manier waarop een functie is beschreven. En natuurlijk kennen ze de kanalen en websites waar onze doelgroep zit, buiten de reguliere wervingskanalen. Dat helpt natuurlijk ook.”

De resultaten

“We werken al meer dan 5 jaar samen met Finders Vacaturemarketing en schakelen ze vooral in voor moeilijk vervulbare profielen. Voor Hanzestrohm zijn dat mensen die op het snijvlak zitten van techniek en sales. Die hebben doorgaans allemaal al een baan en zijn dus niet of latent werkzoekend. Met enige regelmaat krijgen wij een geschikte kandidaat binnen en eigenlijk kunnen we die altijd een contract aanbieden. De kwaliteit van de sollicitanten is vrijwel altijd goed. Op jaarbasis vervullen we 15 á 20 vacatures via Finders Vacaturemarketing.”

“De oprechte interesse in onze organisatie is er al vanaf het begin. Ze leveren daardoor maatwerk en weten precies wat we zoeken. Daar waar je bij sommige bureaus het gevoel kan hebben dat ze ‘hun trucje’ doen, hebben we dat bij Finders Vacaturemarketing absoluut niet. Ze doen het fantastisch en ondersteunen ons op de momenten dat wij het nodig hebben.”

Finders Vacaturemarketing