Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

Dolmans

“Finders Vacaturemarketing is echt een toegevoegde waarde”

Image 4 | Finders
Marlies Volkers. HR Manager

Even voorstellen

Begonnen in 1958 als schoonmaakbedrijf, inmiddels zo veel meer dan dat. Met een grote diversiteit aan diensten en zo’n 650 specialisten omringen zij u met alle zorg, aandacht en vakmanschap die nodig is bij calamiteiten en in de facilitaire dienstverlening.  

Daarom Finders!

Vrij snel nadat ik als HR Manager bij Dolmans ben begonnen, heb ik de expertise van Finders ingeschakeld. De belangrijkste redenen waren voor mij de tijdwinst en kostenvermindering die de samenwerking met Finders oplevert. Vooral de degelijke preselectie is een groot voordeel. Alleen de beste sollicitanten worden aan ons voorgesteld.

Verder onderhouden zij het contact met de sollicitanten, zodat wij daar geen omkijken naar hebben. Ook is het fijn dat een vacature via Finders meteen breed wordt uitgezet. Niet alleen bereiken we daardoor een grote doelgroep, ook levert het extra exposure en naamsbekendheid op.

Samenwerken met Finders is erg prettig en efficiënt. Hun manier van werken levert tijd op die wij aan onze corebusiness kunnen besteden. Zij zijn anders dan een standaard recruitmentbureau of detacheerder, doordat ze met je meedenken, alle administratieve rompslomp uit handen nemen én tot goede resultaten komen.

Bij Dolmans hebben we vaak technische functies die lastig in te vullen zijn, Finders denkt dan echt met je mee. In een gezamenlijk gesprek bepalen we de aanpak. Als de respons toch tegenvalt, dan geven ze advies en doen voorstellen om tot betere resultaten te komen. Je kunt merken dat ze verstand van zaken hebben. Wat ook erg leuk is, is dat ze tekstschrijvers hebben die van iedere vacaturetekst iets bijzonders weten te maken. Kortom, het hele businessmodel van Finders is uniek!

Mooie resultaten

De meeste vacatures die we via Finders hebben uitgezet zijn ingevuld. En dat niet alleen, de kandidaten die we via Finders binnenkrijgen zijn dankzij hun preselectie altijd erg goed. Die extra dienstverlening van Finders is echt een toegevoegde waarde. Ze denken met je mee en bij lastig in te vullen functies doen ze net een stapje extra.

Ook succesvol je doelgroep bereiken?

Wij ontzorgen je graag

Waarom vacatures invullen met Finders wél werkt.

1 vaste lage prijs per vacature. Ongeacht hoeveel kandidaten jij aanneemt.

Wij zorgen voor een vacaturetekst die de beste kandidaat uit de markt activeert.

Vacatures schitteren op veelbezochte vacaturebanken en social media.

De eerste screening regelen wij. Jij ontvangt alleen geschikte kandidaten.

Afwijzen van niet-passende kandidaten? Ook dat regelen we voor jou.

Met onze pakketten bespaar je op torenhoge recruitmentkosten.

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing