Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

Dolmans

Dolmans

“Finders Vacaturemarketing is echt een toegevoegde waarde”

Image 4 | Finders
Marlies Volkers. HR Manager

Even voorstellen

Begonnen in 1958 als schoonmaakbedrijf, inmiddels zo veel meer dan dat. Met een grote diversiteit aan diensten en zo’n 650 specialisten omringen zij u met alle zorg, aandacht en vakmanschap die nodig is bij calamiteiten en in de facilitaire dienstverlening.  

Daarom Finders!

Vrij snel nadat ik als HR Manager bij Dolmans ben begonnen, heb ik de expertise van Finders ingeschakeld. De belangrijkste redenen waren voor mij de tijdwinst en kostenvermindering die de samenwerking met Finders oplevert. Vooral de degelijke preselectie is een groot voordeel. Alleen de beste sollicitanten worden aan ons voorgesteld.

Verder onderhouden zij het contact met de sollicitanten, zodat wij daar geen omkijken naar hebben. Ook is het fijn dat een vacature via Finders meteen breed wordt uitgezet. Niet alleen bereiken we daardoor een grote doelgroep, ook levert het extra exposure en naamsbekendheid op.

Samenwerken met Finders is erg prettig en efficiënt. Hun manier van werken levert tijd op die wij aan onze corebusiness kunnen besteden. Zij zijn anders dan een standaard recruitmentbureau of detacheerder, doordat ze met je meedenken, alle administratieve rompslomp uit handen nemen én tot goede resultaten komen.

Bij Dolmans hebben we vaak technische functies die lastig in te vullen zijn, Finders denkt dan echt met je mee. In een gezamenlijk gesprek bepalen we de aanpak. Als de respons toch tegenvalt, dan geven ze advies en doen voorstellen om tot betere resultaten te komen. Je kunt merken dat ze verstand van zaken hebben. Wat ook erg leuk is, is dat ze tekstschrijvers hebben die van iedere vacaturetekst iets bijzonders weten te maken. Kortom, het hele businessmodel van Finders is uniek!

Mooie resultaten

De meeste vacatures die we via Finders hebben uitgezet zijn ingevuld. En dat niet alleen, de kandidaten die we via Finders binnenkrijgen zijn dankzij hun preselectie altijd erg goed. Die extra dienstverlening van Finders is echt een toegevoegde waarde. Ze denken met je mee en bij lastig in te vullen functies doen ze net een stapje extra.

Meest Recente vacatures

 • Gesloten

  HR Medewerker Utrecht – Dolmans

 • Gesloten

  Asbestsaneerder Zaltbommel – Dolmans Milieu Techniek BV

 • Gesloten

  Deskundig Toezichthouder Asbest (DTA) Gelderland – Dolmans

 • Gesloten

  Corporate Recruiter Utrecht – Dolmans

Ook succesvol je doelgroep bereiken?

Wij ontzorgen je graag

Bekijk onze oplossingen

Waarom het met Finders wél werkt.

Geen hit & run mentaliteit maar een vaste, lage prijs per vacature. Ongeacht het aantal plaatsingen.

Wij plaatsen de vacatures op de populairste vacaturebanken en Social Media.

Wij doen de eerste screenings. Zo sturen we alleen geschikte kandidaten door.

Ook het afwijzen regelen wij. Zo weet de kandidaat waar hij aan toe is.

Wij regelen alles voor je. Ook het schrijven van een boeiende vacaturetekst die past bij jouw bedrijf én bij jouw doelgroep.

Met onze pakketten bespaar je op torenhoge recruitmentkosten.

Bekijk onze pakketten

Bekijk andere Succesverhalen

 • vacatures bij yusen logistics via Finders Vacaturemarketing

  Yusen Logistics

 • Succesverhalen vacatures bij voor tekst via Finders Vacaturemarketing 1 | Finders

  Voor Tekst

 • Succesverhalen vacatures meester en van der boven via Finders Vacaturemarketing

  Meester & van der Boven

 • Referenties Henry Schein | Finders

  Henry Schein

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere: