Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

BEDRIJFSPROFIEL
Vacatures Nederlands Openluchtmuseum | Finders.nl

Vacatures Nederlands Openluchtmuseum

Over het bedrijf

Het Nederlands Openluchtmuseum wil een plek zijn voor iedereen. Een plek waar mensen elkaar leren kennen, zich herkennen en zich thuis kunnen voelen. In het museum ga je op reis door de tijd. Je ontdekt hoe mensen samenleven met elkaar en hun omgeving; toen, nu en in de toekomst. Het museum deelt de geschiedenis van het dagelijks leven van de inwoners van Nederland. Je maakt kennis met mensen uit alle windstreken, in alle dimensies van het leven.

Cultuur

Bij het Nederlands Openluchtmuseum is leren een belangrijk onderdeel van de werkcultuur. Maar ook werken met een team van leuke collega's die altijd bereid zijn om kennis te delen en te groeien is een groot pluspunt. De deur staat altijd open voor een informeel gesprek en een prettige werksfeer waar iedereen zich welkom voelt is aanwezig. Het is hard werken, maar ze weten ook hoe belangrijk het is om te genieten van de prachtige omgeving en elkaar's gezelschap. Het voelt als een familie en ze zijn trots op wat ze tot nu toe hebben bereikt.

Eerste samenwerking

2017

Wij hebben momenteel geen andere vacatures bij Nederlands Openluchtmuseum

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing