Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

BEDRIJFSPROFIEL
Vacatures Delfins Beach Resort Bonaire | Finders.nl

Vacatures Delfins beach resort Bonaire

Over het bedrijf

Delfins Beach Resort Bonaire is een groeiend 4-sterren-plus-resort in Kralendijk, Bonaire. Er zijn 161 logies en verschillende leisure voorzieningen voor gasten. Zowel zakelijk als privé. Het ontbreekt de gasten aan niets. Daar werken de 180 medewerkers volop aan. Het grote genieten met alle luxe, daar gaan zij voor, daar staan zij voor. Iedere zonnige dag weer.

Cultuur

Het team van Delfins Beach Resort Bonaire is jong, energiek en groeiend. Het resort wordt uitgebreid met minimaal 70 kamers. Het multiculturele karakter blijf je altijd terugvinden, net als de gemoedelijke sfeer die op het hele resort heerst. Iedereen werkt gedreven aan de hoogste gasttevredenheid. Het team gaat vriendelijk met elkaar om en is vooruitstrevend in het behalen van de gestelde doelen. Je krijgt veel vrijheid om je functie vorm te geven.

Eerste samenwerking

2022

Wij hebben momenteel geen andere vacatures bij Delfins beach resort Bonaire

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing