Gesloten vacature Receptioniste (FT) Veghel – Autoparts

Naam bedrijf: Autoparts Veghel
Locatie: Veghel

De eigenaar van een gloednieuwe Audi A5 staat hoopvol bij jou aan de balie. Of wij een mooie winterset velgen met banden hebben. Jij maakt ‘m blij en plant alvast een afspraak in voor de eerstvolgende onderhoudsbeurt. De tevreden klant is de deur nog niet uit of de telefoon gaat, het is een leverancier met een vraag. Jij hebt het antwoord paraat. En dat is nog maar het begin van je werkdag als Receptioniste bij Autoparts in Veghel.

De vacature Receptioniste bij Autoparts in Veghel daagt je uit om:
fulltime een klantgerichte rol achter de receptie vervullen. Je bent het eerste aanspreekpunt, vanaf het moment dat de klant z’n Audi brengt voor een reparatie of upgrade, tot het moment dat hij de auto weer komt halen. Jij zorgt dat elke klant tevreden is en ondersteunt jouw 17 collega’s door:

 • Accuraat de administratieve taken op te pakken.
 • Met precisie de planningen voor de monteurs van de werkplaats te verzorgen.
 • Je communicatieve vaardigheden zo in te zetten dat je een band opbouwt met de vele vaste klanten.
 • Met een glimlach de telefoon aan te nemen.
 • Met de nodige flair de diverse receptietaken uit te voeren.

 Dit is een fulltime vacature. Ben jij een steengoede Receptioniste die snel werkt? Dan is parttime werken bespreekbaar (minimaal 32 uur per week en verdeeld over 5 werkdagen).

Autoparts in Veghel: jouw nieuwe werkgever?
Al jaren is Autoparts dé specialist in het repareren van Audi’s. “Wij doen echt alles wat met Audi te maken heeft en als we het nog niet doen, dan willen we dat er graag bij doen.” Dus: audio-upgrades, spelers, lampen, bekleding, trekhaken, noem het maar op en Autoparts doet het. En goed ook. De meeste klanten komen bij Autoparts voor moeilijke reparaties en storingen in de motoren en andere elektronische onderdelen.

Bij Autoparts worden ook nieuwe type Audi’s (demontage auto’s) gekocht die vervolgens volledig worden onderzocht. Zo kunnen ze de allernieuwste dingen testen en kennis opdoen van wat er komen gaat. Het totale Autoparts-team bestaat uit 17 collega’s die een echte liefde hebben voor Audi. Een team om zeker bij aan te sluiten.

Deze vacature Receptioniste bij Autoparts biedt (o.a.):

 • Een fulltime baan waar je écht vrij bent, er zijn geen beperkingen in werkzaamheden.
 • Bedrijfskleding.
 • Atv-dagen.  

Autoparts in Veghel: jouw nieuwe werkplek?
Op het bedrijventerrein De Dubbelen in Veghel vind je de werkplaats van Autoparts. Binnen 4 minuten rij je de N279 op en binnen 1 minuut rijd je de A50 op. Autoparts is dus ideaal te bereiken vanuit Eindhoven, Den Bosch, Erp, Heeswijk Dinther, Nijnsel, Uden, Schijndel of Sint-Oedenrode. Reis je met openbaar vervoer, houd er dan rekening mee dat Autoparts met ov (nog) niet optimaal bereikbaar is (er komt pas volgend jaar een bushalte in de buurt).

De ideale Receptioniste voor deze vacature bij Autoparts in Veghel brengt mee:

 • Ervaring in een spilfunctie zoals die van receptioniste, officemanager, assistente of secretaresse.
 • Bovengemiddelde handigheid met computers, waaronder met Microsoft Office.
 • Klantgerichtheid waar je ‘u’ tegen zegt.
 • Heel graag planningservaring.
 • Sowieso goede beheersing van Nederlands en Engels. Een extra taal is welkom.
 • Een reisafstand woon-werk van maximaal 20 kilometer (voorkeur)
 • Natuurlijk interesse in auto’s. In Audi’s om precies te zijn.

Solliciteren op deze vacature Receptioniste bij Autoparts in Veghel
Onze consultants verzorgen de eerste selectie voor deze werkgever. Hierbij kijken we naar de criteria uit deze vacature. Doorsta je deze selectie, dan sturen we al je gegevens rechtstreeks door aan de werkgever. Deelt hij/zij ons enthousiasme? Dan kom je direct bij de werkgever in dienst. Geen extra kosten, geen detachering of werving en selectie, gewoon evenveel kans op die leuke baan. Solliciteer nu op de vacature via onderstaande button.Actuele vacatures bij Autoparts Veghel

Magazijnmedewerker Veghel – Autoparts

Actuele vacatures binnen Ondersteunend

Momenteel hebben wij geen actuele vacatures binnen Ondersteunend.