Gesloten vacature Netwerk Engineer Nederland – Lannet IT

Naam bedrijf: Lannet IT
Locatie: Oisterwijk
Salaris: tot €4000

Security en IT voor bedrijven optimaliseren, dat is waar jij energie van krijgt. De vacature voor Netwerk Engineer bij Lannet IT in Oisterwijk biedt je veel vrijheid. Je beheert zelfstandig projecten en bent veel onderweg. Bij elke klant leg je de lat zo hoog mogelijk, want kwaliteit en dienstverlening gaan voor alles.

De vacature Netwerk Engineer bij Lannet IT in Oisterwijk daagt je uit om:
Zelfstandig op pad te gaan om klanten veiligheid in hun IT te bieden. Je bezoekt klanten om hen te adviseren over security en IT. Je voert security quick scans uit en zorgt dat de bedrijfsvoering van klanten continu door kan gaan. Dagelijks houd je je bezig met:

 • zelfstandig beheren van projecten van advies tot oplevering.
 • uitvoeren van security quick scans bij de klant.
 • bespreken van resultaten van security quick scans met de klant.
 • geven van advies op gebied van security en IT.

Lannet IT: jouw nieuwe werkgever?
Met 27 medewerkers is Lannet IT een overzichtelijk bedrijf. De open en platte organisatie loopt over van professionaliteit in een gezellige sfeer. Zo’n 300 klanten rekenen dagelijks op het hechte en deskundige team, dat pas stopt als het werk gedaan is. Ontwerp, installatie, onderhoud en beheer van netwerken voor MKB’ers en dentale sector zijn dagelijkse kost. Je werkt samen met je collega’s voor bedrijven tot zo’n 150 medewerkers.  Bovendien rekenen veel organisaties in de dentale sector op jullie dienstverlening. Jullie klanten gaan vóór alles. Dat kan best druk zijn. Gelukkig is er ruimte genoeg om even op adem te komen. Tijdens de fameuze Dolle Dinsdagen en Vette Vrijdagen bijvoorbeeld. Of met het Lannet fIT programma. En wat dacht je van de dagelijkse gezamenlijke lunch?

Jouw collega’s vormen de afdeling engineering, samen met jou is dat een afdeling van 14 personen. Iedereen is erg gericht op het samen vervullen van de gemeenschappelijke taak. Jullie niveaus en karakters zijn allemaal anders en dat maakt de afdeling tot een leuke en perfecte mix. Jij bent een echte sparringpartner die het team compleet maakt.

Deze vacature Netwerk Engineer bij Lannet IT biedt (o.a.):

 • een brutomaandsalaris tussen € 2.500 en € 4.000. een functie waarbij je veel onderweg bent naar klanten. Een prettige balans tussen thuiswerken en kantoordagen is zeker bespreekbaar.
 • een leaseauto.
 • een contract voor 32 tot 40 uur waar in overleg vorm aan wordt gegeven.

Lannet IT kantoor in Oisterwijk: jouw nieuwe werkplek?
Aan de rand van Oisterwijk vind je het kantoor van Lannet IT. Een goed bereikbaar punt voor welke manier van vervoer dan ook. Het treinstation ligt op 5 minuten loopafstand, verbindingen met andere vormen van openbaar vervoer zijn uitstekend. Kom je met de auto? Ook dan is er goed nieuws: je kunt parkeren voor de deur. Of je nu komt uit de richting Tilburg, 's-Hertogenbosch of Eindhoven, het kantoor van Lannet IT is voor iedereen goed bereikbaar.

De ideale Netwerk Engineer voor deze vacature bij Lannet IT brengt mee:

 • enige werkervaring, bijvoorbeeld als Field Service Engineer.
 • een brede technische basis.
 • een projectmatige en technische manier van denken op het gebied van security en techniek.
 • goede communicatieve vaardigheden. Je praat makkelijk op verschillende niveaus.
 • collegialiteit. Je werkt graag samen in een team en gaat voor het gezamenlijke resultaat.
 • goede organisatorische vaardigheden. Jij beheert projecten vanaf advies tot aan oplevering.

Solliciteren op deze vacature Netwerk Engineer bij Lannet IT in Oisterwijk
Finders Vacaturemarketing verzorgt de eerste selectie voor deze werkgever. Hierbij kijken we naar de criteria zoals benoemd in de vacature. Doorsta je deze selectie, dan sturen we al je gegevens rechtstreeks door aan de werkgever. Deelt deze organisatie ons enthousiasme? Dan kom je direct bij de werkgever in dienst. Geen extra kosten, geen detachering of werving en selectie, gewoon evenveel kans op die leuke baan.

Herken je jezelf in de rol van Netwerk Engineer bij Lannet IT? Solliciteer nu op de vacature via de sollicitatiebutton.Actuele vacatures bij Lannet IT

Product Specialist IT Oisterwijk – Lannet IT

Actuele vacatures binnen ICT

Momenteel hebben wij geen actuele vacatures binnen ICT.