Gesloten vacature Management Assistent / Secretaresse Utrecht – Rabobank

Naam bedrijf: Rabobank
Locatie: Utrecht
Salaris: tot € 2.941,24

Het managen van de managers. Jij snapt direct wat dat inhoudt. De vacature voor fulltime Senior Management Assistent past dan ook perfect bij jou. Op het Rabobank-hoofdkantoor in Utrecht help jij 3 managers zich dagelijks op hun hoofdtaken te focussen. Jij ontzorgt en houdt overzicht. Stress? Dat komt niet in jouw woordenboek voor.
 
De vacature Management Assistent / Secretaresse bij Rabobank in Utrecht daagt je uit om:
Het hoofd koel te houden. Dankzij jou kunnen de 3 managers van het Management Team van CIOO First Line Risk (FLR) hun werk goed doen. Wie dat zijn? Sander Reerink, Freddy Holwerda en Willem Vonk. Jouw organisatorisch talent zorgt dat deze heren zich volledig op de hoofdzaken kunnen richten, de bijzaken heb jij immers al voor ze gescheiden.
 
Jij maakt voor hen het verschil. Het geeft jou energie om orde in de chaos te scheppen. Overzicht geven en houden doe jij door goed samen te werken met je collega-assistenten. Is het druk? Geen probleem. Jij denkt in oplossingen en dankzij jouw nauwkeurige administratie kun je elke onverwachte situatie aan. Jij ontzorgt de managers en pakt zaken op nog voor anderen ze opmerken.
 
Daarnaast vervul jij de functie van Management Assistent / Secretaresse met verve door:

 • te acteren als sparringpartner voor je manager. Als verlengstuk van het management zorg jij dat activiteiten binnen de afdeling soepel verlopen.
 • de agenda adequaat te beheren, vergaderstukken op tijd beschikbaar te stellen en openstaande actiepunten bij te houden en aan te sturen.
 • op tijd knelpunten te signaleren en op te lossen.
 • bijeenkomsten te faciliteren en organiseren.
 • vacatures en het onboarding-proces te managen.

Rabobank in Utrecht: jouw nieuwe werkgever?
Het Rabobank Bestuurscentrum is het hoogste kantoorgebouw van Utrecht. In de Rabotoren – ook wel bekend als De Verrekijker – vind je wel 27 verdiepingen vol met hardwerkende collega’s. Als financiële dienstverlener bedient Rabobank maar liefst 8,5 miljoen klanten in 40 landen. Met ruim 43.000 collega’s wereldwijd werk je elke dag aan een betere wereld.
 
De afdeling First Line Risk (FLR) is onderdeel van het CIOO-domein. De belangrijkste taak van de afdeling is te laten zien dat Rabobank de IT-risico’s, bedrijfscontinuïteit en informatiebeveiliging onder controle heeft. De afdeling werkt nauw samen met interne en externe stakeholders wereldwijd. Samen met jouw collega-assistenten ontzorgen en ondersteunen jullie het management team bij hun dagelijkse werkzaamheden.
 
Deze vacature Management Assistent / Secretaresse bij Rabobank biedt (o.a.):

 • een brutomaandsalaris tot € 2.941,24 op basis van een 36-urige werkweek.
 • volop kansen om jezelf te ontwikkelen en te groeien als professional.
 • een dertiende maand en vakantiegeld.
 • een Employee Benefit Budget van 9% van je maandinkomen. Dit kun je flexibel inzetten, bijvoorbeeld om extra vakantiedagen te kopen, een extra storting in je pensioen te doen of simpelweg om uit te laten betalen.
 • een volledige vergoeding van je reiskosten als je met het openbaar vervoer reist. Kom je met de auto of motor? Dan is er een woon-werkverkeervergoeding.
 • een pensioenregeling waaraan je zelf maar 5% bijdraagt.

Rabobank kantoor in Utrecht: jouw nieuwe werkplek?
Het hoogste kantoorgebouw van Utrecht kan jouw dagelijkse werkplek worden. Het Rabobank Bestuurscentrum ligt op loopafstand van Station Utrecht Centraal. Vanuit welke richting kom jij, Amsterdam, Tilburg, Amersfoort of nog verder weg? Het maakt niet uit, jouw werkplek is met het openbaar vervoer altijd uitstekend te bereiken. ‘De Verrekijker’ is ruim 100 meter hoog en voorzien van alle gemakken. Een supermooie plek waar jij elke dag het beste van jezelf kunt laten zien.
 
De ideale Management Assistent / Secretaresse voor deze vacature bij Rabobank brengt mee:

 • mbo+-denkniveau, bij voorkeur met een secretariële of management assistent opleiding.
 • minstens 6 jaar werkervaring in een ondersteunende functie, bijvoorbeeld als Secretaresse, Management Assistant of Management Assistente (enkel werkervaring als afdelingssecretaresse is niet voldoende).
 • uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.
 • zeer goede vaardigheden met Microsoft Office.
 • een creatieve, toekomstgerichte en klantgerichte werkhouding waarbij je goed luistert naar je gesprekspartner en uit jezelf taken opstart.
 • gevoel voor wat belangrijk is voor de organisatie met daarbij aandacht voor sociale verhoudingen.

Solliciteren op deze vacature Management Assistent / Secretaresse bij Rabobank in Utrecht
Finders Vacaturemarketing verzorgt de eerste selectie voor deze werkgever. Hierbij kijken we naar de criteria zoals benoemd in de vacature. Doorsta je deze selectie, dan sturen we al je gegevens rechtstreeks door aan de werkgever. Deelt deze organisatie ons enthousiasme? Dan kom je direct bij de werkgever in dienst. Geen extra kosten, geen detachering of werving en selectie, gewoon evenveel kans op die leuke baan.
 
Herken je jezelf in de rol van Management Assistent / Secretaresse bij Rabobank? Solliciteer nu op de vacature via de sollicitatiebutton.Actuele vacatures bij Rabobank

Momenteel hebben wij geen actuele vacatures bij Rabobank.

Actuele vacatures binnen Ondersteunend

Momenteel hebben wij geen actuele vacatures binnen Ondersteunend.