Gesloten vacature Intercedent met schrijftalent Lelystad – Voor Tekst

Naam bedrijf: Voor Tekst
Locatie: Lelystad
Salaris: €2500

Niet alles is altijd wat het lijkt. Dan doelen we op de functienaam van deze vacature want… dit is geen vacature waar je gaat werken áls Intercedent maar een vacature vóór de Intercedent met een belachelijk talent voor schrijven. En vóór een Intercedent die niets liever doet dan het schrijven van (vacature) teksten. Do what you do you best and what you love and you will never work a day in your life en scoor deze baan in Lelystad bij hét tekstbureau voor arbeidsmarktcommunicatie.

De vacature Intercedent met schrijftalent in Lelystad daagt je uit om:
Elke werkdag uit te blinken, mee te veren en te verrassen. Settelen met een matige tekst? Geen denken aan. Jouw tactiek is om altijd de juiste invalshoek te vinden. Zo tackel je de clichés en scoor je de winnende punten. Strak binnen de deadline, want juist dat naderende fluitsignaal geeft jou extra adrenaline. Scoren in blessuretijd? Da’s een rode kaart. En na de wedstrijd? Dan kan je genieten van de klanten die jou toejuichen voor het harde werk. Welke klanten dat zoal zijn? Denk bijvoorbeeld aan KLM, Gemeente Rotterdam, NS, Randstad, Airbus en VodafoneZiggo. Punten scoren doe je zo:

 • schrijf altijd de béste en doeltreffendste teksten. Van een vacaturetekst of arbeidsovereenkomst tot een webtekst of testimonial.
 • wees de schizofrene kameleon die zich voortdurend aanpast aan het type tekst, de doelgroep en de klant.
 • bel met klanten om de kern van de vraag te ontdekken. Hier laat jij jouw adviserende en professionele skills de vrije loop.
 • spar regelmatig met je collega’s over synoniemen, invalshoeken en vakkennis.
 • leg de lat elke dag een stukje hoger, zo vergroot jij jouw doel.

In deze baan kan je parttime vanaf 28 uur aan de slag, fulltime werken kan ook als je wilt.

Voor Tekst: jouw nieuwe werkgever?
Voor Tekst is het enige tekstbureau in Nederland dat zich alleen met arbeidsmarktcommunicatie bezighoudt. Geen afleidingen, puur het schrijven van teksten voor arbeidsmarktcommunicatie en hierover adviseren en trainen. Dit doen ze voor werkgevers, intermediairs en jobmarketeers. Met plezier. En met een groeiend team van nu (nog) 10 man/vrouw op het creatieve kantoor vanuit Lelystad (nabij A6). Ze kunnen daarbij ook nog rekenen op de versterking van zo’n 10 freelancers.

Collega’s Henk, Jannika, Maaike, Caroline, Thomas, Iris, Nicol, Marjolein en Nienke laten hun toetsenbord stipt om 12:30 uur even aan z’n lot over om te lunchen aan de houten tafel. Hier vliegen – naast de meest vreemde belegcombinaties – de woordgrappen over tafel.

Deze vacature voor Intercedent met schrijftalent in Lelystad biedt (o.a.):

 • een brutomaandsalaris rond de € 2.500 (op fulltime basis) via payrolling.
 • overleg over je werktijden en hoeveel uur per week je wilt werken (vanaf 28 uur).
 • reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer (vanaf 10 kilometer en tot 40 kilometer vanaf kantoor).
 • vakantiedagen en vakantiegeld.
 • een laptop en iPhone van de zaak.
 • pensioenopbouw na een half jaar.
 • goudeerlijke feedback en heerlijk heldere humor.
 • maandelijks een stoelmassage van masseur Reinier.
 • af en toe een ‘wild’ bedrijfsuitje. Van een bbq mét karaoke tot een moorddiner zonder bloed, en natuurlijk de jaarlijkse bingo.

Het creatieve kantoor van Voor Tekst in Lelystad, jouw nieuwe werkplek?
Het creatieve tekstbureau heeft z’n home base in Lelystad, vlak bij de afslag A6, en gratis voor de deur parkeren kan gewoon. Vrijwel nooit files richting deze polderstad, dus of je nu uit Emmeloord, Zwolle, Enkhuizen, Almere, Harderwijk, Dronten, Hilversum of Huizen aangereden komt, je bent er zo. Kom je met het openbaar vervoer? Laat je hakken dan thuis, de bushalte is op 10 minuten loopafstand. Woon je niet in Lelystad zelf of in Emmeloord, Enkhuizen, Almere, Harderwijk, Dronten, Hilversum of Huizen? Geen probleem, zolang je 30 tot 40 kilometer vanaf de Zaanstraat in Lelystad woont.
 
De ideale Intercedent met schrijftalent in Lelystad brengt mee:

 • een achtergrond als Intercedent, Recruiter of Recruitmentmarketeer.
 • liefde voor communicatie die we terugzien in eerdere functies of een communicatieopleiding.
 • een hbo-diploma.
 • een belachelijk goede beheersing van de Nederlandse taal. In woord én geschrift.
 • het vermogen om de lat voor zichzelf elke dag weer wat hoger te leggen.

Solliciteren op deze vacature Intercedent met schrijftalent in Lelystad
Finders Arbeidsmarktcommunicatie verzorgt de eerste selectie voor deze werkgever. Hierbij kijken we naar de criteria zoals benoemd in de vacature. Doorsta je deze selectie, dan sturen we al je gegevens rechtstreeks door aan de werkgever. Deelt hij/zij ons enthousiasme? Dan kom je direct bij de werkgever in dienst. Geen extra kosten, geen detachering of werving en selectie, gewoon evenveel kans op die leuke baan.

Herken je jezelf in de rol van Intercedent bij VoorTekst? Solliciteer nu op de vacature via onderstaande button.Actuele vacatures binnen Marketing en Communicatie

Momenteel hebben wij geen actuele vacatures binnen Marketing en Communicatie.