Gesloten vacature Front-end Developer – MyPoi World

Naam bedrijf: MyPoi World
Locatie: Hengelo
Salaris: 4500

De lead pakken op front-end bij een betrokken, oplossingsgerichte organisatie waar kwaliteit, oprechte interesse in elkaar en samenwerken centraal staan? Waar vooral gewerkt wordt vanuit de klant en niet vanuit de techniek om zo ideeën van en voor klanten om te zetten in softwareoplossingen die werken en waar je zelf enthousiast van wordt Bij onze opdrachtgever MyPoi World in Hengelo liggen mooie kansen voor een Front-end Developer, die graag:

  • de verantwoordelijkheid voor de front-end implementatie pakt.
  • binnen een team de lead op front-end op zich neemt.
  • een bijdrage levert aan uitdagende projecten voor mooie klanten als ANWB Kamperen, VELUX, VVV Amersfoort, TripKey, JQ’s, Sjees, FBTT Curaçao en vele anderen.

Van een eenvoudige website of app tot een compleet systeem, dat bestaat uit verschillende applicaties (Web, App, API, Console): op basis van zelf ontwikkelde technologie werk je als Front-end Developer bij MyPoi aan  totaaloplossingen voor klanten in de bouwsector en reis- en vrijetijdsbranche. MyPoi World is een .NET-huis en waar volledig Scrum/Agile gewerkt wordt.

En er is nog meer. De volledige omschrijving van deze vacature Front-end Developer bij MyPoi World in Hengelo vind je op de website van e-people via https://bit.ly/2S6YaSL. Daarvandaan kun je ook direct reageren op de vacature.

Wil je meteen je vragen afvuren op de consultant die deze vacature bij Front-end Developer bij MyPoi World in bemiddeling heeft? Bel Sagé Maenen via 06 31 69 31 81of stuur hem een mail: sagemaenen@epeople.nl.