Gesloten vacature Assistent Ploegleider Logistiek – Active Ants

Naam bedrijf: Active Ants
Locatie: Nieuwegein

Inpakken en wegwezen! Bij Active Ants in Nieuwegein kun jij het verschil maken voor duizenden klanten van bekende en minder bekende webshops. Van Grolsch tot REHAB en van Girav tot Dille & Kamille: bij dit snelgroeiende bedrijf zorg jij als Assistent Ploegleider Logistiek (mbo-3) dat afdeling Pick & Pack op rolletjes loopt en de pakketjes van klanten goed en op tijd bezorgd worden.
Active Ants in Nieuwegein is de werkplek waar jij als Assistent Ploegleider Logistiek:

  • samen met je teamleider de afdeling Pick & Pack in goede banen leidt. Van het aansturen van een team tot het bestellen van de materialen die nodig zijn op je afdeling.
  • zorgt dat orders en productieopdrachten juist en snel worden afgehandeld. Je helpt je team en zorgt dat alles goed gaat.

 
Deze baan als Assistent Ploegleider Logistiek is een mooie stap voor jou als je nu bijvoorbeeld als shiftleader in de horeca werkt of als afdelingsleider in de retail, maar ook als je werkt bij een horecagroothandel en je graag je leidinggevende talenten meer wilt inzetten. Zeker als je dit wilt doen bij een bedrijf waar je veel ruimte krijgt om (door) te leren en te groeien en waar je samenwerkt met veel verschillende collega’s. Tel daar ook innovatie, automatisering én het werken met slimme robots bij op en je hebt het plaatje van deze vacature vrijwel compleet.

Maar er is nog meer. Veel meer. De volledige omschrijving van deze vacature Assistent Ploegleider Logistiek (mbo-3) bij Active Ants in Nieuwegein vind je op de website van e-people via https://bit.ly/2SQUYrB. Daarvandaan kun je ook direct reageren op de vacature.

Wil je meteen je vragen afvuren op de consultant die deze vacature Assistent Ploegleider Logistiek bij Active Ants in Nieuwegein in bemiddeling heeft? Bel of app Bas Westland via 06 53 260 974 of stuur hem een mail: baswestland@epeople.nl.
 Actuele vacatures bij Active Ants

Momenteel hebben wij geen actuele vacatures bij Active Ants.

Actuele vacatures binnen Logistiek / Productie

Magazijnmedewerker Veghel – Autoparts