Gesloten vacature Accountmanager Online Marketing – Youvia

Naam bedrijf: Youvia
Locatie: Eindhoven
Salaris: tot €2700

Verschillende soorten mkb-klanten hebben jouw hulp nodig bij hun online marketing. Als Accountmanager Online Marketing adviseer en ondersteun je in deze vacature namens Youvia het klantportfolio van Youvia. De realisatie van online succes is belangrijk voor ze en geeft jou een trots gevoel. Hier ligt jouw kracht en dat komt perfect uit. Bij Youvia ben jij namelijk hét visitekaartje vanuit Eindhoven voor bestaande en nieuwe klanten.

De vacature Accountmanager Online Marketing bij Youvia in Eindhoven daagt je uit om:
De online vindbaarheid van verschillende mkb-klanten te vergroten. Jij helpt deze klanten verder op weg. Het ene moment adviseer je een ondernemer van 2 straten verderop en even later werk je aan de online vindbaarheid van een bekend architectenbureau. Service en commercie weet jij perfect te combineren dankzij jouw werkende oplossingen na een grondige analyse. Jij zet als Accountmanager mkb 37,5 uur per week alle klanten nóg meer op de online kaart. Hierbij wordt op jou gerekend bij het:

 • telefoneren met klanten. Dit doe je veel en intensief.
 • uitvoeren van voorbereidende en administratieve werkzaamheden.
 • geven van uitleg over lopende campagnes en rendementen.

Youvia: jouw nieuwe werkgever?
Samen werken aan online succes, daar staat Youvia voor. Deze grote speler in online marketing weet de online zichtbaarheid van allerlei bedrijven te vergroten. Niet door het ingewikkelder te maken dan het is, maar juist door met speels gemak oplossingen te bedenken. En dat doen de 120 collega’s succesvol voor een groot klantenbestand dat actief is in verschillende branches.
 
Op het kantoor van Youvia in Eindhoven werken 20 collega’s. Jouw afdeling is te vinden op de benedenverdieping waar iedereen op een vaste werkplek zit. De focus ligt hier continu op het tevredenstellen van de klant. Daar maakt iedereen zich hard voor. En de sfeer? Die kan je het best beschrijven als initiatiefrijk met humor. Dankzij regelmatige sparringsessies blijft iedereen continu leren over online marketing en het goed onderhouden van klantcontact. Persoonlijke groei staat hier niet voor niets hoog in het vaandel.
 
Deze vacature Accountmanager Online Marketing bij Youvia biedt (o.a.):

 • een brutobasismaandsalaris van €2700 op basis van een 40-urige werkweek. Het salaris is een indicatie en afhankelijk van opleiding en werkervaring, dit wordt met jou besproken in de sollicitatieprocedure.
 • intensieve training en begeleiding op de werkvloer.
 • 25 vakantiedagen.
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden om te groeien in jouw vak.

Youvia kantoor in Eindhoven: jouw nieuwe werkplek?
Vlak naast de John F Kennedylaan in Eindhoven vind je het kantoor van Youvia. Prima te bereiken met de auto. Liever met openbaar vervoer? Het kantoor van Youvia is minder dan 10 minuten lopen van bushalte Bisschop Bekkerslaan.

 
De ideale Accountmanager Online Marketing voor deze vacature bij Youvia brengt mee:

 • hbo-werk- en -denkniveau.
 • minimaal 3 jaar ervaring met klantcontact, bijvoorbeeld als Salesmanager, Accountmanager Inside Sales, Online Marketeer of Callcentermedewerker.
 • sterke communicatieve en analytische vaardigheden, iemand die de behoeften weet te achterhalen van de gesprekspartner.
 • een ondernemende en leergierige mindset met een gezonde dosis humor en enthousiasme. 

Solliciteren op deze vacature Accountmanager Online Marketing bij Youvia in Eindhoven
Finders Arbeidsmarktcommunicatie verzorgt de eerste selectie voor deze werkgever. Hierbij kijken we naar de criteria zoals benoemd in de vacature. Doorsta je deze selectie, dan sturen we al je gegevens rechtstreeks door aan de werkgever. Deelt hij/zij ons enthousiasme? Dan kom je direct bij de werkgever in dienst. Geen extra kosten voor de klant, wij zijn geen detachering- of werving en selectiebureau, gewoon evenveel kans op die leuke baan.
 
Herken je jezelf in de rol van Accountmanager Online Marketing bij Youvia? Solliciteer nu op de vacature via onderstaande button.Actuele vacatures bij Youvia

Momenteel hebben wij geen actuele vacatures bij Youvia.