Solliciteren op Concept Ontwikkelaar Horeca Breda – Vijverborgh

1 | Finders

Velden met een * zijn verplichte velden.

Videoboodschap

line1 | Finders

Een videoboodschap inspreken is niet voor elke vacature verplicht. Echter, ons advies is om het zeker te doen. Onze ervaring leert dat de klanten de genomen moeite extra waarderen. Je springt dan boven de sollicitanten uit die geen video meesturen. Kortom, het vergroot je kans.

Indien je niets ingesproken hebt, dan zullen wij je achteraf nog een uitnodiging versturen om een boodschap in te spreken om alsnog een kans te maken op die leuke baan! 

Via onderstaand scherm kun je dit doen, klik op de afbeelding om de tips en voordelen te bekijken.

LET OP! Als je via de (web)cam een video opneemt: Als je klaar bent, klik dan op het vierkantje en vervolgens op opslaan. Daarna kan je op de button “verstuur” klikken.

Voordelen & tips? Lees hier meer.

samen border | Finders

Finders verzamelt als verantwoordelijke in de zin van de AVG, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om jouw sollicitatie te verwerken en jou te helpen om in contact te komen met de vacaturehouder, zodat je gekoppeld kan worden aan één of meerdere vacatures. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot één jaar na de beëindiging van je sollicitatieprocedure. Je kan ons op ieder moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of om de gegeven toestemming in te trekken. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement van Finders.