Directeur

Website: www.yme-projects.nl
Aantal medewerkers: 15
Aantal vacatures op jaarbasis: 40
Samenwerking met Finders sinds: 2013

"De sterkste combinatie denkbaar."


Het resultaat, dankzij Finders Arbeidsmarktcommunicatie

Bij YME Projects vervullen we met ons concept MKB Recruitment gemiddeld 80% van onze vacatures. Hiervoor gebruiken we de sterkste combinatie denkbaar om vacatures voor mkb-bedrijven vervuld te krijgen: post & search. Hiervoor kunnen we rekenen op de samenwerking met Finders en kandidatensearch door onze YME Recruiters.


Daarom Finders Arbeidsmarktcommunicatie

We geloven in focus, specialisme en kwaliteit. Finders Arbeidsmarktcommunicatie denkt hier precies hetzelfde over en dat vormt de basis van onze fijne samenwerking.

De website van YME Projects hebben wij volledig geoptimaliseerd voor onze klanten, en niet voor vacatures. Bij Finders is de wervingskracht richting kandidaten daardoor vele malen groter, de vindbaarheid van de vacatures die we bij Finders uitzetten is dan ook hoog. De op maat geschreven vacatureteksten dragen hier aanzienlijk aan bij. Die combinatie, van goede vacatureteksten en vindbaarheid van vacatures, is voor ons belangrijk en zorgt voor een win-winsituatie. Het biedt net even meer dan een “regulier” jobboard. Ik noem het een jobboard met opties. De luxe versie.


Het unieke aan Finders Arbeidsmarktcommunicatie

Om te starten: de samenwerking. Snel schakelen, altijd bereikbaar en altijd meedenken als er iets is of als een vacature niet lekker loopt. Finders is geen grote gelikte partij, maar net als wij hardwerkende ondernemers die constant bezig zijn met hun vak. Altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen die ze ook actief met ons delen. Een echte sparringpartner in plaats van een leverancier-klantrelatie.