HR Manager

Website: www.into.nu
Aantal medewerkers: 200
Aantal vacatures op jaarbasis: 20
Samenwerking met Finders sinds: 2017

"Finders heeft écht verstand van arbeidsmarktcommunicatie"


Het resultaat, dankzij Finders Arbeidsmarktcommunicatie

Sinds we werken met Finders Arbeidsmarktcommunicatie hebben we kwalitatief betere reacties op onze vacatures. Wat ook leuk is, is dat we onszelf nu online beter terugzien, omdat de vacatures breed uitgezet worden. Daarbij zien we ook dat er meer verkeer gegenereerd wordt naar onze eigen website. Via welke weg een kandidaat komt, maakt Finders Arbeidsmarktcommunicatie niet uit. Belangrijker vinden ze dat die geschikte kandidaat gevonden wordt.


Daarom Finders Arbeidsmarktcommunicatie

Voorheen was de recruitment bij INTO gefragmenteerd en deden we bijvoorbeeld weinig met social media. Nu bespreken we alle vacatures met Dino, geeft hij ons advies, worden onze vacatures breed uitgezet en wordt alles voor ons geregeld. Dankzij Finders Arbeidsmarktcommunicatie is er bij ons echt een gat opgevuld.


Het unieke aan Finders Arbeidsmarktcommunicatie

Het all-in-one concept vind ik heel fijn. Voorheen schakelden we zelf met allerlei partijen, jobboards, et cetera. Nu regelt Finders Arbeidsmarktcommunicatie alles. Bovendien gaan ze transparant te werk. Hun bereikbaarheid maakt ze ook uniek. Als ik mail of bel met een vraag of advies wil, krijg ik binnen no-time antwoord. Ze nemen niet alles klakkeloos over, maar ze denken met je mee en geven je advies. Dat laat zien dat Finders Arbeidsmarktcommunicatie echt verstand heeft van wat ze doen.