Marlies Volkers
HR Manager

Website: www.dolmans.com
Aantal medewerkers: 400
Aantal vacatures op jaarbasis: 30
Samenwerking met Finders sinds: 2015

"Finders Arbeidsmarktcommunicatie is echt een toegevoegde waarde"


Het resultaat, dankzij Finders Arbeidsmarktcommunicatie

De meeste vacatures die we via Finders hebben uitgezet zijn ingevuld. En dat niet alleen, de kandidaten die we via Finders binnenkrijgen zijn dankzij hun preselectie altijd erg goed. Die extra dienstverlening van Finders is echt een toegevoegde waarde. Ze denken met je mee en bij lastig in te vullen functies doen ze net een stapje extra.


Daarom Finders Arbeidsmarktcommunicatie

Vrij snel nadat ik als HR Manager bij Dolmans ben begonnen, heb ik de expertise van Finders ingeschakeld. De belangrijkste redenen waren voor mij de tijdwinst en kostenvermindering die de samenwerking met Finders oplevert. Vooral de degelijke preselectie is een groot voordeel. Alleen de beste sollicitanten worden aan ons voorgesteld.

Verder onderhouden zij het contact met de sollicitanten, zodat wij daar geen omkijken naar hebben. Ook is het fijn dat een vacature via Finders meteen breed wordt uitgezet. Niet alleen bereiken we daardoor een grote doelgroep, ook levert het extra exposure en naamsbekendheid op.


Het unieke aan Finders Arbeidsmarktcommunicatie

Samenwerken met Finders is erg prettig en efficiënt. Hun manier van werken levert tijd op die wij aan onze corebusiness kunnen besteden. Zij zijn anders dan een standaard recruitmentbureau of detacheerder, doordat ze met je meedenken, alle administratieve rompslomp uit handen nemen én tot goede resultaten komen.

Bij Dolmans hebben we vaak technische functies die lastig in te vullen zijn, Finders denkt dan echt met je mee. In een gezamenlijk gesprek bepalen we de aanpak. Als de respons toch tegenvalt, dan geven ze advies en doen voorstellen om tot betere resultaten te komen. Je kunt merken dat ze verstand van zaken hebben. Wat ook erg leuk is, is dat ze tekstschrijvers hebben die van iedere vacaturetekst iets bijzonders weten te maken. Kortom, het hele businessmodel van Finders is uniek!