Jeanne Bakker
Directeur

Website: brainbakery.nl
Aantal medewerkers: 26
Aantal vacatures op jaarbasis: Wisselend
Samenwerking met Finders sinds: 2015

"Finders Arbeidscommunicatie is razendsnel."


Het resultaat, dankzij Finders Arbeidsmarktcommunicatie

Naast de juiste sollicitanten heeft het inschakelen van Finders Arbeidsmarktcommunicatie ervoor gezorgd dat wij meer tijd over hebben. Een deel van deze tijd kunnen we mooi steken in de sollicitanten die zijn afgewezen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat zij, ondanks hun afwijzing, ook een goed gevoel overhouden aan Brain Bakery. Zeker omdat er zoveel leuke en geschikte mensen reageren. We sturen ze daarom een mail na en hierop hebben we al hele leuke reacties teruggekregen.


Daarom Finders Arbeidsmarktcommunicatie

Voordat we hulp kregen van Finders Arbeidsmarktcommunicatie deden we alles zelf. Het lukte ons wel om met succes de juiste sollicitanten te benaderen. We merkten alleen dat het proces heel traag ging. Als je nieuwe medewerkers zoekt, zit je eigenlijk al met een tekort aan uren. Door je dan ook nog actief bezig te moeten houden met het hele wervingsproces kom je helemaal tijd te kort en gaat het allemaal een stuk langzamer en moeizamer.

Dino kende ik al en ik had al gezien waar hij mee bezig was. Hij zag dat ik wel hulp kon gebruiken en heeft mij toen gebeld. Ik kon zijn hulp inderdaad goed gebruiken, maar ik vroeg mij af of ik daar al groot genoeg voor was. Dino vond van wel, dus heb ik Finders Arbeidsmarktcommunicatie ingeschakeld. Daarna stonden de vacatures echt razendsnel online.


Het unieke aan Finders Arbeidsmarktcommunicatie

Zij nemen je veel werk uit handen, zodat jij heel veel tijd overhoudt voor je core business. En wat ik ook echt heel uniek vind aan Finders Arbeidsmarktcommunicatie, is de snelheid waarmee alles gebeurt. Als ik een vraag heb, krijg ik binnen no time het antwoord en als ik met een probleem zit, wordt dit direct opgelost.