icon
085-06 09 012
icon


Over Finders Arbeidsmarktcommunicatie

Blakend van ambitie en trots liepen wij, Jeffrey van Geffen en Dino Dzankovic, in januari 2011 de Kamer van Koophandel uit: de oprichting van Finders Arbeidsmarktcommunicatie was een feit. Naast ambitieus en trots waren (en zijn we) eigenwijs.

 

Die eigenwijsheid zie je terug in wát we doen en hóé we met vacatures van opdrachtgevers omgaan. We doen niet aan werving en selectie of alleen maar het publiceren van vacatures. We zijn geen uitzender of detacheerder. Wij zijn Finders Arbeidsmarktcommunicatie, méér dan vacaturemarketing.

icon

Antwoord op de vragen

Met onze betaalbare en transparante dienstverlening beantwoorden we de veelgestelde vragen van veel werkgevers:

  • Hoe schrijf ik een goede vacaturetekst?
  • Op welke wervingskanalen plaats ik mijn vacature en hoe regel ik dat?
  • Hoe vermijd ik sollicitaties van niet passende kandidaten en ontvang ik alleen de beste sollicitaties?
  • Hoe houd ik tijd over voor de corebusiness maar geef ik wel alle sollicitanten netjes én op tijd een reactie op hun sollicitatie en vragen?
  • Hoe regel ik dat mijn top 5-kandidaten een PAPI (persoonlijkheidstest) afleggen?

 

Finders Arbeidsmarktcommunicatie is het startpunt bij het invullen van een vacature: wij verzorgen de vacaturemarketing en nemen daarbovenop alle administratieve handelingen rondom het sollicitatieproces uit handen van onze opdrachtgevers.

Het resultaat

Onze opdrachtgevers ontvangen alleen de beste sollicitaties in hun mailbox. En de top 5 kandidaten die zij op het eerste gesprek uitnodigen, kunnen via ons een PAPI (persoonlijkheidstest) afnemen. Dat allemaal voor een betaalbare, vaste prijs: ongeacht het aantal sollicitanten dat wordt aangenomen. De opdrachtgever blijft in charge.

icon

Samen staan we sterk

Al snel bleek dat arbeidsmarktcommunicatie op de Finders-wijze werkt: steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden en besteden de arbeidsmarktcommunicatie voor hun vacature(s) aan ons uit. Met als gevolg dat die ‘ons’, anno nu, uit veel meer mensen bestaat dan ‘Jeffrey en Dino’ alleen: we kunnen rekenen op een team van arbeidsmarktcommunicatiespecialisten waarmee we samen efficiency, kwaliteit, kostenreductie en vindbaarheid realiseren voor het bereiken van arbeidsmarktdoelgroepen.

 

Wil je ons ontmoeten? We vertellen je graag over wat Finders Arbeidsmarktcommunicatie voor jouw organisatie kan betekenen. Bel ons nu via 085-06 09 012 of laat ons contact met jou opnemen