Finders is een snelgroeiende vacaturemarketing dienstverlener. Wij helpen specifiek afdelingsmanagers, hr-managers en ondernemers met het goed organiseren van een winnend vacature-marketingbeleid.


Finders Vacaturemarketing is al meer dan 30 jaar actief op de arbeidsmarkt, waardoor wij ons onderscheiden als een van de meest ervaren en deskundige bedrijven in de sector. Finders is begonnen als een wervings- en selectiebureau, zoals veel andere bedrijven, maar zijn ruim 12 jaar geleden de arbeidsmarkt op een andere manier gaan benaderen. Onze focus ligt hierdoor niet op procesgestuurde methoden maar op een mensgedreven aanpak.

Over ons

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 5/5. Finders is een leuke, informele maar ook super bevlogen & professionele club – met flinke ervaring aan boord. Met ruim 30 jaar ervaring begrijpen wij heel goed waar de uitdagingen van onze opdrachtgevers liggen.

Ons concept is zo eenvoudig en toch zo doorslaggevend: je betaalt 1 vaste prijs per vacature, ongeacht het aantal sollicitanten dat wij weten te plaatsen. Zo kun je enorm besparen op hoge wervingskosten.


DINO

Managing director

JEFFREY

Operationeel Manager

Het team

Het team achter Finders

De mensen bij Finders zijn nuchter, pragmatisch, makkelijk in de omgang, altijd bereikbaar, ambitieus, deskundig, flexibel, humoristisch en we zijn ├ęcht benieuwd naar hoe je weekend was.