Interim Recruitment

Interim recruitment van Finders, snel inzetbare ondersteuning bij recruitmentactiviteiten

Groot aantal vacatures, maar niemand om ze in te vullen? Of blijven de vacatures zich maar opstapelen omdat je eigen Recruiter ziek is? In het ergste geval treft het je tegelijkertijd. Op dit soort momenten kan interim recruitment een goede oplossing zijn. Zeker als je kiest voor interim recruitment van Finders. Dino Dzankovic, de interim Recruiter van Finders weet alles van werving en selectie en is, na een korte inwerkperiode, snel inzetbaar.

Extra capaciteit, snel gerealiseerd
Snelheid en kwaliteit zijn key bij interim recruitment. Logisch dat je daarom een interim Recruiter zoekt die op korte termijn kan starten en snel is ingewerkt. Bovendien wil je een ervaren interim Recruiter die jouw bedrijf echt versterkt. Geen blok aan het been, maar optimaal profijt van tijdelijke ondersteuning van de recruitmentactiviteiten binnen je organisatie.

Voor de perfecte match met de juiste kandidaat
Je zoekt medewerkers die passen binnen je bedrijf. Kandidaten die aansluiten bij de cultuur en identiteit van jouw organisatie en die beschikken over het juiste talent. Ieder bedrijf omschrijft talent anders. De interim Recruiter van Finders vindt snel zijn weg binnen je organisatie en begrijpt wat jij zoekt als je het hebt over een talentvolle medewerker. Hij gaat op zoek naar die ene persoon die geknipt is voor de functie, een blijvertje. Finders interim recruitment streeft altijd naar kwaliteit, heeft neus voor talent en gaat alleen voor de perfecte match met de juiste kandidaat.

Recruitment van A tot Z
Zodra je kiest voor interim recruitment van Finders, kies je voor het totaalplaatje, oftewel recruitment van a tot z. In het hele proces staat het realiseren van een positieve candidate experience voorop. Dit draagt bij aan jouw imago als werkgever, want een positieve candidate experience is het halve werk. Laat dit maar aan de interim Recruiter van Finders over. Finders staat voor duidelijke communicatie en een professionele, persoonlijke benadering. Van vacature tot eventuele indiensttreding of afwijzing, onze interim recruiter pakt het totale recruitmentproces op.

Zo werkt interim recruitment bij Finders
Ben je op zoek naar interim recruitment? Bel direct 085 – 06 09 012. Samen kijken we welke aanpak aansluit bij jouw bedrijf en je wensen. Door onze jarenlange ervaring in verschillende branches, is er altijd snel iemand beschikbaar die je bedrijf kan versterken.