Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

Interim Recruiter

samen border | Finders

Een interim Recruiter van Finders, de oplossing voor jouw personeelsprobleem.

Of het nou gaat om een interim Recruiter op operationeel, tactisch of strategisch niveau: Finders levert je de oplossing. Met jarenlange ervaring in verschillende branches, is onze interim Recruiter Dino Dzankovic breed inzetbaar. Hij begrijpt als geen ander dat snelheid en kwaliteit absolute key zijn binnen hr, recruitment, werving en selectie. Daarom levert Dino snel de oplossing voor jouw personeelsprobleem.

Minimaal inwerken, snel op volle kracht
Is je hr-afdeling onderbezet? Heb je een groot aantal vacatures die op korte termijn moeten worden vervuld? Is er een medewerker langdurig ziek? Gaat je collega met zwangerschapsverlof? Wat de reden ook is, je wil snel weer op volle kracht zijn. Als snelheid is geboden, kun je rekenen op onze interim Recruiter. Met de berg aan recruitmentervaring die de interim Recruiter op zak heeft, is zijn inwerktijd minimaal. Zo kan jij snel vooruit.

Professioneel en zorgvuldig op zoek naar de juiste match
Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen kijk op en behoefte aan talent, dat zal ook in jouw geval zo zijn. De kandidaat die goed aansluit bij de ene organisatie, past wellicht niet bij dezelfde functie binnen je bedrijf. Voorop staat dat voor elke vacature de kandidaat naadloos aansluit bij de identiteit van de organisatie. Dat begrijpt Finders en daarom gaat onze interim Recruiter professioneel en zorgvuldig te werk, om exact die match te maken met de persoon die jij zoekt.

Interim recruiter op operationeel, tactisch of strategisch niveau
Met onze jarenlange ervaring is onze interim-recruitmentoplossing er een voor alle niveaus, vakgebieden en situaties. Of het nou gaat om tijdelijke extra uitvoerende recruitmentondersteuning of het op tactisch niveau door laten draaien van een afdeling. En ook het strategisch meedenken ter verbetering van jouw werkgeversimago zit in de toolbox van de interim Recruiter.

Interimmer die voelt als ‘eigen’ medewerker
Op het moment dat je kiest voor een Interim Recruiter van Finders, kies je voor een interimmer die aanvoelt als een eigen medewerker. Want een goede interimmer snapt dat je één moet zijn met het bedrijf om echt een bijdrage te leveren. En dit lukt: juist door de ervaring binnen een groot aantal verschillende organisaties is de recruiter snel thuis binnen jouw bedrijf. En zo kan de interim Recruiter je bedrijf ‘verkopen’ aan de kandidaat. Met als resultaat: een positieve candidate experience, versterking van je werkgeversmerk en verhoogde kans op een match.

Niet alleen de ervaring telt
Het blijft niet alleen bij ervaring, die onze interim Recruiter meeneemt. Je krijgt namelijk ook indirect toegang tot het uitgebreide netwerk dat hij tot nu toe heeft opgebouwd: een netwerk van potentiële werknemers uit allerlei branches en actief binnen uiteenlopende functies.

Snelheid is key in Recruitment
Zoals gezegd: snelheid is key binnen recruitment. Een vacature moet het liefst ‘gisteren’ worden vervuld. Alleen zo kun je vooruit. Wil je stappen zetten en vooruitgaan? Neem dan vandaag nog contact op, en maak kennis met Dino Dzankovic, onze interim Recruiter: 085 – 06 09 012 of via dino@finders.nl


Of stuur een e-mail

Finders Vacaturemarketing