Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

Functiegroep Management

Gesloten

General Manager Bonaire – Delfins Beach Resort Bonaire

Als General Manager bij Delfins Beach Resort op Bonaire heb je een leidinggevende managementfunctie. En dat in een relaxte sfeer met elke dag zon, zee en strand.
Bekijk vacature

Gesloten

Beleidsadviseur Onderwijs en Kwaliteit – Haagse Hogeschool

Als Beleidsadviseur Onderwijs en Kwaliteit oog hebben voor allerlei onderwijsontwikkelingen. Daar krijg jij de handen in het Haagse wel voor op elkaar.
Bekijk vacature

Gesloten

Onderwijskundige Den Haag – Haagse Hogeschool

In een internationale omgeving als Onderwijskundige adviseren over onderwijsvernieuwing. In de stad van vrede en veiligheid biedt deze vacature je de kans.
Bekijk vacature

Gesloten

Assistent Operationeel Manager Amsterdam – TTC Health Services

Zet je in voor het maatschappelijk belang. Als fulltime Assistent Operationeel Manager bij TTC Health Services zorg jij dat het bron- en contactonderzoek naar corona goed verloopt.
Bekijk vacature

Gesloten

Operationeel Manager Hospitality Amsterdam – Frame Offices

Run deze high-end kantoorlocatie in Amsterdam op jouw manier als Operationeel Manager Hospitality bij Frame Offices.
Bekijk vacature

Gesloten

Operationeel Manager Hospitality Zwolle – ANNO

In deze baan als Operationeel Manager Hospitality bij ANNO in Zwolle, krijg je alle verantwoordelijkheid om ons nieuwe museum tot een succes te maken.
Bekijk vacature

Gesloten

Directeur KIEN m/v Arnhem – Nederlands Openluchtmuseum

Maak werk van immaterieel erfgoed met deze vacature als Directeur KIEN m/v bij Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.
Bekijk vacature

Gesloten

Operationeel Directeur Zaltbommel – IRI Worldwide

Werken bij dé uitvinders van big data. De vacature Operationeel Directeur is voor een functie bij IRI in Zaltbommel. Ga jij de Nederlandse Operations Divisie aansturen?
Bekijk vacature

Gesloten

Directeur (regio Rotterdam) – KWx

De kar trekken bij KWx in Oud-Beijerland door te inspireren en motiveren. Reageer op deze vacature voor fulltime Directeur!
Bekijk vacature

Gesloten

Teamleider Dierverzorging Arnhem – Nederlands Openluchtmuseum

Een groot hart voor de zorg en het welzijn van dieren? Met de vacature Teamleider Dierverzorging draag jij met je team de verantwoordelijkheid voor de dieren van het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.
Bekijk vacature