Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

BEDRIJFSPROFIEL
Vacatures Restaurant Senang Bonaire | Finders.nl

Vacatures Restaurant Senang Bonaire

Over het bedrijf

Op het zonovergoten Caribische eiland Bonaire vind je het gloednieuwe Senang, 1 van de 5 restaurants van Jonnie en Thérèse Boer. Het zesde restaurant komt er snel aan. Wat ze allemaal gemeen hebben? De luxe atmosfeer en de gedreven collega’s die alles in het werk stellen voor tevreden gasten. Naast het restaurant vind je een prachtig nieuw zwembad, erboven een fitness en aan de andere kant naast het restaurant ligt de koffiewinkel van de familie Boer. En de helderblauwe Caribische zee? Die is altijd om de hoek.

Cultuur

Senang serveert sinds kort het ontbijt voor gasten van resort Delfins. Er zijn nog volop ideeën voor verbetering en uitbreiding van het assortiment. Dagelijks stuur je 5 medewerkers in de bediening en 3 in de keuken aan. Door groei van het bedrijf kom je op een werkplek die in beweging is. Jij fungeert als de directe assistent van de manager van Senang door het ontbijt voor je rekening te nemen. Dat doe je door leiding te geven en mee te werken op de vloer. Zodat gasten de dag zonnig kunnen beginnen.

Eerste samenwerking

2022

Wij hebben momenteel geen andere vacatures bij Restaurant Senang Bonaire

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing