Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

BEDRIJFSPROFIEL
Vacatures Philadelphia | Finders.nl

Vacatures Philadelphia

Over het bedrijf

Philadelphia biedt meer dan 8.600 cliënten elke dag kansen hun eigen leven te leiden. Wonen, logeren, intensieve zorg, ambulante begeleiding of het passend invullen van hun dag. De collega's van Philadelphia ondersteunen als het nodig is en durven los te laten als het kan. Zij geven cliënten het vertrouwen om te groeien.

Cultuur

Bij Philadelphia draait alles om jou! Je vormt het kloppende hart van de organisatie. Zij creëren een cultuur waarin je kunt groeien en schitteren. Je vindt er een positieve en ondersteunende werkomgeving, waarin iedereen meetelt en gewaardeerd wordt. Men gelooft in open communicatie, het delen van kennis en het leren van elkaar. Inclusie en diversiteit staan hoog in het vaandel. Zij zijn trots op jouw bijdrage aan het welzijn van de mensen die worden ondersteund. Bij Philadelphia ben je omringd door een gemeenschap van enthousiaste professionals. En men streeft ernaar om een werkomgeving te bieden waarin jij je gewaardeerd, gesteund en gemotiveerd voelt.

Eerste samenwerking

2022

Wij hebben momenteel geen andere vacatures bij Philadelphia

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing