Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

BEDRIJFSPROFIEL

Vacatures Meijer Notarissen

Over het bedrijf

Het notariskantoor Meijer Notarissen bestaat als sinds 1909! Het is nooit saai in dit relatief kleine kantoor met veel geschiedenis. Meijer Notarissen werkt zowel nationaal als internationaal en is niet geassocieerd met advocaten. Cliënten kunnen er terecht voor ondernemingsrecht, onroerend goed én personen- en familierecht.

Cultuur

Jouw 19 collega’s hebben allemaal hun eigen rol en verantwoordelijkheden. En dat geldt uiteraard ook voor jou. In de samenwerking grijpt ieders werk daarbij als radartjes in elkaar. Elkaar helpen, bijspringen waar nodig en van elkaar leren is hoe het er hier elke dag aan toegaat. En regelmatig worden er spontaan gezellige dingen georganiseerd.

Eerste samenwerking

2023

Wij hebben momenteel geen andere vacatures bij Meijer Notarissen

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing