Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

BEDRIJFSPROFIEL
Vacatures Lannet IT | Finders.nl

Vacatures Lannet IT

Over het bedrijf

Met 27 medewerkers is Lannet IT een overzichtelijk bedrijf. De open en platte organisatie loopt over van professionaliteit in een gezellige sfeer. Zo’n 300 klanten rekenen dagelijks op het hechte en deskundige team, dat pas stopt als het werk gedaan is. Ontwerp, installatie, onderhoud en beheer van netwerken voor mkb’ers en de dentale sector zijn dagelijkse kost. Je werkt samen met je collega’s voor bedrijven tot zo’n 150 medewerkers.

Cultuur

Bij Lannet IT staat zelfstandigheid en uitdaging centraal, maar dat betekent niet dat ze niet ook kunnen genieten van het werk. In hun moderne en groeiende organisatie hechten ze veel waarde aan een informele en prettige werksfeer, waar hard wordt gewerkt, maar waar ook veel wordt gelachen. Lannet IT biedt flexibele werktijden, zodat hun medewerkers goed hun werk en privéleven kunnen combineren. Elke vrijdagmiddag is er een wekelijkse borrel met leuke collega's, zodat ze ook buiten werktijd kunnen socializen met het team. Daarnaast zorgen ze ervoor dat iedereen elke dag kan genieten van een volledig verzorgde lunch en heerlijk vers fruit. En alsof dat nog niet genoeg is, organiseren ze ook regelmatig onvergetelijke activiteiten en uitjes. Kortom, bij Lannet IT is er altijd ruimte om te werken en te genieten.

Eerste samenwerking

2022

Wij hebben momenteel geen andere vacatures bij Lannet IT

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing