Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

BEDRIJFSPROFIEL
Vacatures Kanker.nl | Finders.nl

Vacatures kanker.nl

Over het bedrijf

Kanker.nl is het centrale online platform in Nederland met betrouwbare informatie en ervaringskennis over kanker. Het is een initiatief van KWF, NFK en IKNL. Mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten kunnen er terecht voor informatie, hulp en lotgenoten. Elke maand bezoeken zo’n 550.000 unieke bezoekers de website.

Cultuur

De cultuur binnen de organisatie vibreert van zelfsturing en onderling vertrouwen, met een platte structuur die ruimte biedt voor creativiteit en flexibiliteit. Teamleden communiceren en overleggen nauw met elkaar, waardoor formele sturing overbodig is. Als een hechte familie tonen ze een oprechte interesse in elkaars groei en ontwikkeling, altijd gevoelig voor de behoeften van anderen. Problemen worden aangepakt met innovatieve en oplossingsgerichte denkwijzen, en senioriteit speelt een rol bij beslissingen, maar het hart gaat altijd voor het hoofd.

Eerste samenwerking

2023

Wij hebben momenteel geen andere vacatures bij kanker.nl

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing