Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

BEDRIJFSPROFIEL
Vacatures Jacht Digital Marketing | Finders.nl

Vacatures Jacht.digital Marketing

Over het bedrijf

jacht.digital Marketing is een van de snelst groeiende digitale marketingbureaus van Noord-Holland. De klanten van jacht.digital Marketing zijn allemaal ambitieus. Gevestigd in binnen- en buitenland delen zij de wens om te groeien.

Cultuur

Met de hulp van jou en jouw collega’s kunnen klanten rekenen op een goede vindbaarheid en perfecte website die past bij de doelgroep. Omdat je je collega’s vaker ziet dan je partner, kat of kamerplant, is het kantoor grondig verbouwd. Om goed te kunnen werken voor ambitieuze bedrijven, is een goede werkplek immers belangrijk. Je kan uitstekende gear verwachten, de beste koffie en er staat altijd een biertje koud voor na werktijd. Je komt terecht in een hecht team dat regelmatig samen activiteiten onderneemt.

Eerste samenwerking

2022

Wij hebben momenteel geen andere vacatures bij Jacht.digital Marketing

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing