Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

BEDRIJFSPROFIEL
Vacatures Hortus Botanicus Leiden | Finders.nl

Vacatures Hortus Botanicus Leiden

Over het bedrijf

Hortus botanicus Leiden is de oudste botanische tuin van Nederland. Als levend plantenmuseum en onderdeel van de Universiteit Leiden speelt de Hortus zowel op cultureel als wetenschappelijk gebied een belangrijke rol. In de tuinen en kassen van ongeveer 3 hectare ontvangt de Hortus jaarlijks zo’n 180.000 bezoekers. Van toeristen en museumkaarthouders tot verhuurklanten, Vrienden van de Hortus en natuurlijk onderzoekers.

Cultuur

Bij Hortus botanicus Leiden werk je in een inspirerende omgeving. Niet voor niks lopen er naast het vaste Hortusteam van 25 collega’s 80 enthousiaste vrijwilligers rond. De diversiteit onder collega’s is groot en hun liefde voor de Hortus misschien nog wel groter.

Eerste samenwerking

2020

Wij hebben momenteel geen andere vacatures bij Hortus Botanicus Leiden

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing