Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

BEDRIJFSPROFIEL

Vacatures Hanzestrohm

Over het bedrijf

Hanzestrohm is sinds 1951 hét familiebedrijf dat zich volledig specialiseert in technische oplossingen. Zowel voor de bouw, infra als industrie. En met die jarenlange ervaring is het bedrijf ook enorm gegroeid. Zo bestaat Hanzestrohm tegenwoordig uit meerdere werkmaatschappijen, zoals Hemmink, KWx en Kairos. In totaal werken hier nu 140 medewerkers. Vanuit het nieuwe en moderne kantoorpand in Zwolle werken zij dagelijks resultaatgericht aan innovatieve producten. Met trots.

Cultuur

Hanzestrohm is altijd op zoek naar manieren om resultaten te verbeteren. Met een team van 140 enthousiaste medewerkers werken ze samen om de doelen te bereiken. Men gelooft dat gelukkige medewerkers het beste werk afleveren, dus er wordt veel aandacht besteed aan duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. De medewerkers zijn de reden waarom ze sinds 2009 een Best Managed Company zijn en sinds 2017 zelfs uitgeroepen tot World-class Workplace (voorheen 'Beste Werkgever')

Eerste samenwerking

2017

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing