Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

BEDRIJFSPROFIEL

Vacatures Fortona

Over het bedrijf

Fortona is de nieuwe werkmaatschappij van moederbedrijf Hanzestrohm. Als onderdeel van de Hanzestrohm groep (meer dan 70 jaar ervaring in de elektrotechniek) richt Fortona zich volledig op de energietransitie en DC micro grids. Door zichzelf continu de vraag te stellen: ‘hoe kunnen we beter gebruik maken van energie’ buigt Fortona uitdagingen van nu om naar oplossingen voor morgen.

Cultuur

Hanzestrohm, en dus ook Fortona, is altijd op zoek naar manieren om resultaten te verbeteren. Met een team van 140 enthousiaste medewerkers werken ze samen om de doelen te bereiken. Men gelooft dat gelukkige medewerkers het beste werk afleveren, dus er wordt veel aandacht besteed aan duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. De medewerkers zijn de reden waarom ze sinds 2009 een Best Managed Company zijn en sinds 2017 zelfs uitgeroepen tot World-class Workplace (voorheen 'Beste Werkgever')

Eerste samenwerking

2022

Wij hebben momenteel geen andere vacatures bij Fortona

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing