Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

BEDRIJFSPROFIEL
Vacatures Compu Act Opleidingen | Finders.nl

Vacatures Compu Act opleidingen

Over het bedrijf

Compu Act opleidingen Nederland is expert in het geven van Microsoft Office-trainingen. Het succes van de klant is daarbij leidend. Bij Compu Act kunnen klanten trainingen verwachten die zo praktijkgericht mogelijk zijn. Klanten door heel Nederland krijgen een training op maat van basis tot vergevorderd niveau. Met eigen cursusboeken en een persoonlijke benadering weet Compu Act klanten te vinden, binden en behouden.

Cultuur

Het team in Zaandam bestaat uit een hecht team van 4 collega’s. De grappen vliegen je om de oren en wie kaatst, kan de bal natuurlijk terugverwachten. Op je bureau, vind je geregeld een kop koffie die je collega voor je gehaald heeft. Je collega’s staan voor je klaar en jij voor hen. Want omgaan met mensen kunnen jullie als de beste.

Eerste samenwerking

2022

Wij hebben momenteel geen andere vacatures bij Compu Act opleidingen

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing