Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

BEDRIJFSPROFIEL
Vacatures Chasse Theater | Finders.nl

Vacatures Chasse Theater

Over het bedrijf

Het Chassé Theater heeft zo’n 100 vaste medewerkers en 60 vrijwilligers. Zij werken aan een enorme diversiteit van evenementen. Van zakelijke bijeenkomsten tot culturele programmering. Een afwisselende reeks artiestennamen komt voorbij en het publiek is daarbij al even divers. De activiteiten van de personeelsvereniging zijn legendarisch. Daar ontmoet je jouw collega’s weer op een heel andere manier.

Cultuur

Op de werkvloer zie je de afspiegeling van het bruisende Breda. Collega’s zijn allemaal anders maar ook weer niet. Allemaal houden ze van cultuur en een goed gesprek. Hier ken je elkaar persoonlijk, wordt elke verjaardag gevierd en helpt men elkaar. Het werk is pas af als iedereen klaar is. De personeelsvereniging organiseert regelmatig een leuke bijeenkomst, van een barbecue tot film- of spelletjesavond. En je mag gratis naar 15 theatervoorstellingen en alle films met de Chassépas. Je kunt zelfs een introducee meenemen. En moet je zittend werken, pak dan een fietsende bureaustoel.

Eerste samenwerking

2021

Wij hebben momenteel geen andere vacatures bij Chasse Theater

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing