Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

BEDRIJFSPROFIEL
Vacatures Buitenplaats Kameryck | Finders.nl

Vacatures Buitenplaats Kameryck

Over het bedrijf

Midden in de natuur van het Groene Hart ligt Buitenplaats Kameryck. Een unieke locatie voor zowel vergaderingen en congressen als familiefeesten. Je vindt er onder andere 12 zalen, een Pitch&Putt-golfbaan, een voetgolfbaan en een kinderboerderij. En binnenkort opent er ook nog een pannenkoekenrestaurant. Het team van Buitenplaats Kameryck bestaat uit meer dan 100 medewerkers die samen zorgen dat de gasten het zo goed mogelijk naar hun zin hebben.

Cultuur

Als je Buitenplaats Kameryck werkt, dan kan je rekenen op enthousiaste en loyale collega's die altijd op zoek zijn naar manieren om de gasten tevreden te stellen. Personeelstevredenheid is voor hen zeer belangrijk, dus ze zullen samen met jou kijken naar de punten die jij belangrijk vindt. Bijvoorbeeld het kijken naar een passend rooster en ervoor zorgen dat je voldoende tijd hebt om te ontspannen. Ook organiseert men regelmatig bijeenkomsten waarbij ontwikkeling en teambuilding hoog op het lijstje staan. Een team dat altijd bezig is met verbetering en men is ervan overtuigd dat een gelukkig team leidt tot tevreden gasten.

Eerste samenwerking

2020

Wij hebben momenteel geen andere vacatures bij Buitenplaats Kameryck

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing