Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

BEDRIJFSPROFIEL
Vacatures Brass Boer Curacao | Finders.nl

Vacatures Brass Boer Curacao

Over het bedrijf

Op het Blue Bay Resort op Curaçao wordt het nieuwe Brass Boer restaurant geopend. Met hetzelfde succesvolle concept als op Bonaire. Het restaurant staat op het strand met luxe cabanas die over het water hangen. Door de smaak van de eigenaren Jonnie en Thérèse heeft het restaurant een unieke identiteit en ademt het de sfeer van de Caraïben. Een keuken waar niets aan ontbreekt stelt het team in staat de beste gerechten op tafel te zetten.

Cultuur

Samen met zo’n 65 ervaren en ambitieuze collega’s stralen jullie het gevoel van luxe uit. Jullie weten wat nodig is om een heerlijke ervaring voor de gasten neer te zetten. En het vakantiegevoel te versterken. Met een achterban vanuit De Librije en Brass Boer Bonaire zijn alle ingrediënten hiervoor in huis. De onderlinge sfeer is top en typeert zich als ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’.

Eerste samenwerking

2022

Wij hebben momenteel geen andere vacatures bij Brass Boer Curacao

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing