Let op!

Op dit moment wordt onze naam gebruikt door scammers. Zij geven aan dat ze een baan voor je hebben.

Trap hier niet in en blokkeer het nummer.

Zij proberen mensen op te lichten door mensen in te laten loggen op hun platform of door een bestand te plaatsen op jouw computer. Zo krijgen zij toegang tot jouw gegevens.

Wij zijn maar een klein bedrijf en werken niet samen met andere bedrijven. Wij benaderen mensen NOOIT in het Engels of via Whatsapp. En zeker niet wanneer je zelf geen contact met ons hebt opgenomen.

Excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groet,

Dino Dzankovic en Jeffrey van Geffen
Finders Vacaturemarketing

Vacature intake

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

BEDRIJFSPROFIEL
Vacatures Brain Bakery | Finders.nl

Vacatures Brain Bakery

Over het bedrijf

Noem ze opleidingskundigen, leerexperts, of brein fetisjisten. Zij geloven gewoon dat jezelf ontwikkelen leuk is. Dat ons brein een cadeau is om maximaal van het leven te genieten. Mensen inspireren en ze blij maken door op slimme wijze gebruik te maken van hun prachtige brein; dat is wat hen drijft. Bij Brain Bakery werken ze samen en maken ze hun eigen spelregels. Alles staat in het teken van hun missie: No more boring learning. Een unieke manier van trainen, wetenschappelijk onderbouwd die het voor iedereen gaaf maakt. Ze maken leren, spannend en leuk en zorgen dat het meetbaar resultaat oplevert. Bovendien maken ze de best beluisterde podcast van L&D’ers en trainend NL en Vlaanderen. Het is kortom een organisatie van doeners. Bedenken ze een filmpje, dan zetten ze dat in elkaar. Willen ze iets weten over een onderwerp, dan zoeken ze dat uit. Zien ze iets gaafs op TikTok, dan proberen ze dat uit. Jeanne Bakker is de drijvende kracht achter Brain Bakery. Als verkozen thought leader van NL op het gebied van L&D is ze niet te stuiten. Jij leert dus van de beste. Uiteraard doet ze het niet alleen. Het team bestaat uit 4 vaste collega’s en een flexibele schil van maar liefst 100 trainers.

Cultuur

De Brainiacs zijn allemaal bevlogen met een groot hart voor de wereld om zich heen. Een groep collega’s bestaand uit mensen in alle soorten en maten.

Eerste samenwerking

2017

Wij hebben momenteel geen andere vacatures bij Brain Bakery

Finders heeft al meer dan 1.400 vacatures ingevuld voor onder andere:

Finders Vacaturemarketing